joi , 25 februarie 2021

Arhiva articole semnate de PR Mariana Rusen - TVR

Serialul „Poveste imorală”, după Rodica Ojog-Brașoveanu, rulează la TVR

De miercuri, 10 aprilie, telespectatorii pot revedea la TVR 2 seria „Poveste imorală”, un teleplay în 10 episoade, în regia lui Constantin Dicu, după un scenariu de Rodica Ojog Braşoveanu. Seria îi are în distribuţie pe Mihai Constantin, Cristi Iacob, Draga Olteanu Matei, Florina Cercel, Rodica Popescu Bitănescu, Lamia Beligan, Irina Petrescu, Gheorghe Visu, Virgil Andriescu, Claudiu Istodor, Mircea Albulescu, ... Citeşte mai departe »

Lucia Hossu Longin revine cu „Memorialul Durerii”, la TVR 2

În acest sfârşit de săptămână, la TVR 2 revin alte două emisiuni consacrate cu sezoane noi. Este vorba de seria de documentare „Memorialul durerii”, semnată de cunoscuta realizatoare tv Lucia Hossu Longin (în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00), şi de emisiunea „Rezistenţa prin cultură” (în fiecare duminică, de la ora 16.00), al cărei moderator este Stejărel Olaru. Sâmbătă, 16 ... Citeşte mai departe »

Iuliana Marciuc face din nou „Confesiuni”, la TVR 2: „Vom păstra calitatea emisiunii la acelaşi nivel”

Debutul primăverii la TVR 2 va fi marcat luni, 4 martie, de prima ediţie a noului sezon de Confesiuni. Iuliana Marciuc va fi, ca şi până acum, gazda emisiunii, dar şi una dintre producătoarele acestui program, alături de Larisa Avram. “De-a lungul celor aproape doi ani şi jumătate de Confesiuni am stabilit probabil cea mai lungă listă cu invitaţi de ... Citeşte mai departe »

Concert Apocalyptica, joi seară, la TVR 2

Joi, 28 februarie, de la ora 23.00, TVR 2 va difuza în premieră cea de-a doua parte a concertului susţinut anul trecut de trupa Apocalyptica la Bucureşti şi înregistrat în exclusivitate de TVR 2 în 13 mai 2012 la Arenele Romane. Prima parte a spectacolului a fost difuzată în premieră de TVR 2 în 11 ianuarie şi fost precedată de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus