miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhiva articole semnate de PR Mihaela Berinde - TVR

Liviu Mihaiu, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%

„Când situaţia o cere, Şi când ramuri bat în geam, Vă propun o-ntrevedere. Cu Mihaiu. Altu’ n-am”. Aşa sună invitaţia lui Cătălin Ştefănescu, parafrază a unui spot radio, pentru ediţia Garantat 100% de duminică, pe care telespectatorii o vor putea urmări de la ora 23.00 la TVR 1, TVR HD şi TVR+ . Jurnalistul Liviu Mihaiu, director Radio Guerrilla, fost ... Citeşte mai departe »

Gala premiilor UNITER va fi transmisă în direct la TVR

TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit luni, 13 mai, de la ora 21.00, Gala premiilor UNITER, ediţia a XXI-a. Va fi o transmisiune directă, în trei părţi, de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi. După 20 de ediţii bucureştene, ediţia a XXI-a Galei premiilor UNITER va fi organizată în atmosfera caldă şi, totodată, somptuoasă a Sălii ... Citeşte mai departe »

„Dependenți de comedie”: un nou serial marca Distractis Show, la TVR 1

Cu sloganul „râsul nu vindecă, dar creează dependenţi”, Distractis Show revine la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro cu un nou serial – „Dependenţi de comedie”. Veteranilor Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă, Ioan Gyuri Pascu, Doru Pîrcălabu, Silviu Petcu, în grupul Distractis, li se adăugă şi mai tinerii colegi Simona Stoicescu, Dan Rădulescu, Alma Căldare. De la ora ... Citeşte mai departe »

Coregraful Gigi Căciuleanu, invitat la Garantat 100%

Este dansator şi coregraf de geniu, prieten şi colaborator cu nume care stârnesc fiori: Maya Plisetskaya, Pina Bausch, Pierre Cardin… Conduce companii de dans în Franţa şi în Chile, unde a fost şi director al Baletului Naţional Chilian. Este premiat, decorat cu ordine şi medalii de cel mai înalt rang în mai multe ţări. Gigi Căciuleanu, o „specie extrem de ... Citeşte mai departe »

Cristian Tabără prezintă obiective turistice de găsit „Exclusiv în România”

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian ... Citeşte mai departe »

„Povești în halate albe”: Irina Păcurariu se întoarce pe micul ecran, de luni

Din 22 aprilie, de la ora 22.00, Irina Păcurariu aduce telespectatorilor TVR 1 Poveşti în halate albe, o emisiune despre reuşitele incredibile din domeniul medical românesc, cele care, în general, se pierd printre dezbaterile despre incompetenţă, corupţie sau ineficienţă. Programul poate fi urmărit în simulcast şi pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro, unde se va înregistra, de altfel, întreaga ... Citeşte mai departe »

Speranța Rădulescu și Cătălin Ștefănescu vorbesc despre muzici urbane și manele, la „Garantat 100%”

Etnomuzicologul Speranţa Rădulescu este invitata lui Cătălin Ştefănescu în ediţia din 7 aprilie, la TVR 1 şi TVR HD Cel mai important etnomuzicolog al momentului, de al cărui nume se leagă descoperirea Fanfarei 10 prăjini şi a Tarafului Haiducii de la Clejani, Speranţa Rădulescu este invitata lui Cătălin Ştefănescu duminică seară, de la ora 22.50, la Garantat 100% de la ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Ţăndărică, show în premieră la O dată-n viaţă

Şi pe 5 aprilie, Iuliana Tudor vă invită să fiţi alături de spectacolul O dată-n viaţă, de la TVR 1, pentru trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii. De la cea mai recentă ediţie a emisiunii, cea din 29 martie, show-ul are un alt ritm, iar telespectatorii se pot bucura, de aici înainte, de o oră suplimentară ... Citeşte mai departe »

Marina Constantinescu reia întâlnirile „Nocturne” de luni, 1 aprilie

Realizatoarea Marina Constantinescu începe un nou sezon al emisiunii Nocturne la TVR 1 luni, 1 aprilie, de la ora 23.00. Primul invitat, „un invitat foarte aproape de sufletul meu”, după cum mărturiseşte realizatoarea, este jurnalistul Marius Tucă. Primele ediţii ale noului sezon Nocturne încearcă o radiografie a societăţii şi, implicit, a presei româneşti prin interviuri cu jurnalişti de impact, de ... Citeşte mai departe »

Marina Almăşan revine la TVR: „În fine, pot vorbi şi despre altceva decât despre iubirile mele tomnatice!”

Un astrolog renumit şi oportunitatea oferită telespectatorilor de a apărea în emisiunea de la TVR 1 sunt noutăţile cu care Marina Almăşan începe cel de-al nouălea an al emisiunii Ne vedem la TVR. În fiecare sâmbătă, la ora 17.00, Marina va aduce în faţa publicului său noi personalităţi, alături de familiile şi prietenii lor, într-o atmosferă relaxată şi plină de ... Citeşte mai departe »