marți , 28 noiembrie 2023

Arhiva articole semnate de PR Ruxia Sandru

“Mă mut la… tata?”: Primul serial din teatrul românesc va avea premiera pe 21 mai

O iniţiativă inovatoare şi curajoasă se materializează în lumea teatrului românesc: primul serial din teatru, primul proiect prin intermediul căruia o poveste va fi spusă live, pe scenă, printr-o serie consecutivă de spectacole. Echipa care a conceput şi pus în scenă super comedia  “Mă mut la mama”, ce a cucerit publicul şi s-a jucat ani buni cu casa închisă, propune ... Citeşte mai departe »

Corul Madrigal aniversează, astăzi, 50 de ani de existenţă

Astăzi, 11 aprilie, Corul Naţional de Cameră Madrigal aniversează 50 de ani de existenţă. Corul a fost înfiinţat în 11 aprilie 1963, la iniţiativa lui Marin Constantin şi a unor studenţi ai Conservatorului „Ciprian Porumbescu”, actualmente Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Timp de 47 de ani, activitatea Corului Naţional de Cameră Madrigal a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin ... Citeşte mai departe »

Artiștii corului Madrigal vor purta ținute Doina Levintza, la concertul jubiliar

Corul Naţional de Cameră Madrigal celebrează 50 de ani de activitate, cu prilejul concertului extraordinar cu temă pascală, pe care îl va susţine pe 21 aprilie la Ateneul Român. Caracterul aniversar va fi marcat şi la nivel estetic: la concertul de pe scena Ateneului Român, Corul Naţional de Cameră Madrigal va purta, în premieră, noile costume create de Doina Levintza, adevărate bijuterii ... Citeşte mai departe »

Jimmy Tamley, comediantul ce cucereşte publicul fără să deschidă gura, vine la București

Se spune despre el că vrăjeşte spectatorii fără ca măcar să deschidă gura. Pare greu de crezut, dar chiar aşa se întâmplă, pentru că JIMMY TAMLEY este ventriloc. Adică poate rosti cuvintele fără a-şi mişca buzele. Reprezentaţiile ce îl au ca protagonist sunt îmbinarea perfectă între o tehnică uluitoare, expresivitate şi talentul pentru showurile de comedie.  Iar pe 26 aprilie ... Citeşte mai departe »

Soprana DIVNA cântă la Opera Naţională din Timişoara

Divna Ljubojevic, supranumită şi vocea îngerilor, va susţine un concert special de Paşte, pe scena Operei Naţionale din Timişoara, pe 29 aprilie. DIVNA va celebra prin actul artistic cel mai mare eveniment al Ortodoxiei, Învierea lui Hristos, într-un eveniment de înaltă ţinută. Biletele pentru spectacolul din 29 aprilie se găsesc la Casa de bilete a Operei Naţionale din Timişoara. Cu ... Citeşte mai departe »

Trupa irlandeză Primordial, prima confirmare la Rockstadt Extreme Fest

Cea dintâi trupă confirmată pentru Rockstadt Extreme Fest este Primordial (Irlanda), unul din numele cult ale scenei metal contemporane.Irlandezi vor ajunge în ţara noastră în ultimul week-end al verii şi vor urca pe scena festivalului pe 30 august. Primordial activează sub actuala denumire pe scena internaţională de metal din 1992. Dacă sonorităţile cu care şi-au făcut simţită prezenţa în primii ... Citeşte mai departe »

Divina și Dan Puric, o nouă reprezentaţie, la Ateneul Român

La cererea publicului, Divina şi Dan Puric vor susţine o reprezentaţie suplimentară, la Ateneul Român, pe 28 aprilie, începând cu ora 16.00. Pentru reprezentaţia de la ora 16.00 se pun în vânzare două categorii de bilete: Categoria 1 – 200 lei Categoria 2 – 150 lei Două nume de prestigiu, DIVNA LJUBOJEVIC & DAN PURIC, se întâlnesc pentru a celebra ... Citeşte mai departe »

Trooper & Iris la Arenele Romane, un „must see” al sezonului de primăvară

Dacă tocmai vă faceţi agenda cu evenimentele rock ce nu trebuie ratate în primăvara acestui an, iată cel puţin patru motive pentru a poziţiona concertul Trooper & Iris de la Arenele Romane în fruntea listei: 1. Pe 5 aprilie, la Arenele Romane, va fi pusă în scenă cea mai grandioasă producţie semnată de Trooper. Pe lângă muzică pe cinste, showul ... Citeşte mai departe »

SEMNAL M, pe scena de la Hard Rock Café

Formaţia ce a dobândit statutul de veritabilă legenda a rockului transilvan, concertează în premieră, pe scena din Hard Rock Café, pe 15 martie 2013. La începutul anilor ’80, SEMNAL M a adus în muzica autohtonă un suflu proaspăt, un sound deosebit şi o atitudine electrizantă. Aceste elemente au definit identitatea formaţiei, iar SEMNAL M a pătruns în circuitul numelor simbol, ... Citeşte mai departe »

„Străini în noapte”: flori din partea lui Florin Piersic, la Palatul Copiilor

Cele trei reprezentaţii cu piesa „Străini în noapte” programate pe 5, 7 şi 8 martie la Palatul Copiilor se vor desfăşura sub semnul Mărţişorului şi al zilei de 8 martie: doamnele şi domnişoarele care vor veni la unul dintre spectacole vor primi la intrare o floare, din partea actorului Florin Piersic. În fiecare din cele trei zile, Florin Piersic îi ... Citeşte mai departe »