duminică , 24 septembrie 2023

„Serena”: Ana Ularu, alături de Jennifer Lawrence și Bradley Cooper – TRAILER

Ana

Ne iertați: nu începem știrea asta nici cu Jennifer Lawrence, nici cu Bradley Cooper, deși sunt amândoi actori extraordinari și celebri și deși sunt cap de afiș în acest film. Noi, în clipa asta, nu avem ochi să vedem și degete să scriem decât despre Ana Ularu, care joacă alături de cei mai în vogă doi actori ai lumii în „Serena”.

Tocmai am văzut trailerul filmului, dat publicității astăzi, în exclusivitate de Vanity Fair, și ne-a stat inima de emoție și de bucurie când am văzut-o pe Ana în câteva secvențe, chiar dacă nu suntem nici rude cu ea și nici măcar prieteni. Și nu, nu suntem mândri pentru simpla ei alăturare cu Lawrence și Cooper, pentru că asta ar fi ca și cum ne-am mândri că și-a făcut un selfie cu ei. Nu. Suntem bucuroși că o actriță ca Ana lucrează, așa cum e firesc, cu cei mai buni. Că se află acolo unde-i este locul și că milioane de oameni o vor vedea și-i vor reține numele. Și că, de aici înainte, există șanse infinite ca talentul ei să cucerească o planetă.

Filmul „Serena” s-a filmat la Praga, acum doi ani, și va avea premiera la Festivalul de Film de la Londra, toamna aceasta. Citiți AICI ce ne-a povestit Ana Ularu despre colaborarea sa cu Jennifer Lawrence și Bradley Cooper.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *