sâmbătă , 2 decembrie 2023

Shania Twain anunță ultimul turneu din carieră, înainte de a împlini 50 de ani

Shania TwainFoto: The Rolling Stone

Shania Twain a anunțat, astăzi, că anul acesta va susține ultimul turneu din cariera sa, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 50 de ani. Autoarea celui mai bine vândut album country din toate timpurile – „Come on Over”, lansat în 1997 – va cânta în 48 de orașe din America și Europa. Turneul se va intitula „Rock This Country” și reprezintă revenirea artistei în concerte, după o pauză de 10 ani și doi ani de contract în Las Vegas, la Caesars Palace.

„Acesta este ultimul meu turneu și vreau să fie cum nu se poate mai bun”, a declarat Shania Twain pentru emisiunea Good Morning America. Cântăreața își va începe periplul muzical pe 5 iunie, la Seattle, SUA, pentru ca apoi să se îmbarce spre Canada natală, spre New York, Boston, Miami, Washington, Philadelphia, Nashville, Londra, sau Atlanta. Turneul se va încheia în august, la Fresno, California, cu doar câteva zile înainte ca Shania să împlinească 50 de ani, notează The Rolling Stone.

În decembrie 2014, Shania Twain a încheiat o serie de concerte care a durat doi ani, la Caesars Palace din Las Vegas. „Simt că show-ul din Las Vegas a fost un munte enorm de urcat pentru mine. Nu doar că am trecut cu bine peste el, dar chiar mi-a făcut plăcere”, a spus artista.

Cunoscută pentru hituri precum „Honey, I’m Home”, „Man! I Feel Like a Woman!” sau „Still The One”, Shania Twain a devenit cea mai cunoscută și apreciată voce country a anilor ’90, cu peste 75 de milioane de albume vândute. Ultimul turneu al cântăreței se va concentra pe melodiile ei celebre, dar fanii vor putea asculta și piese noi. „Lucrez la noul album chiar în această perioadă. În fiecare zi sunt în fața microfonului și înregistrez. Albumul se va lansa după turneu. Vreau să mă bucur de petrecere, iar apoi voi finisa albumul. Vreau să-l lansez când împlinesc 50 de ani”, a declarat Twain.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *