vineri , 8 decembrie 2023

ShapeShift Gym Camp: tabără de sport și nutriție, la Brașov

ShapeShift Gym Camp

ShapeShift este o tabără de sport și nutriție care aduce o soluție echilibrată și pe termen lung pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forma fizică, imaginea și starea de sănătate.

Desfășurată în perioada 24 – 27 septembrie, la Fundățica, județul Brașov, tabăra ShapeShift are un concept deosebit, complet: se adresează celor care își doresc să facă sport și să aibă un stil de viață sănătos, dar care fie nu se simt în largul lor la sala de sport, fie nu și-au găsit stilul de antrenament potrivit sau trainerul cu care să rezoneze. De asemenea, tabăra se adresează mămicilor care au rămas cu câteva kilograme nedorite după naștere și doresc să scape de ele. Și domnii sunt așteptați în tabără, conceptul fiind gândit pentru mai multe categorii de public.

ShapeShift vine cu soluții, precum și cu planuri alimentare potrivite fiecăruia și adaptate oricărui buget. Participanții vor beneficia de antrenamente gândite special de trainer-ul profesionist Alex Costache, completate de un meniu creat anume de nutriționistul Alexandra Alexandru și pe care gazdele de la Pensiunea Piatra Albă îl vor pregăti. La toate acestea, se adaugă workshop-urile de sport și nutriție, plus consultanța individuală pe aceleași direcții, pentru ca fiecare să-și poată apoi personaliza și continua pe termen lung planurile de a avea un stil de viață sănătos.

Mai mult, participanții vor beneficia și de un workshop special pentru eliminarea blocajelor, creșterea încrederii și a stimei de sine, susținut de actorul Cristi Martin și realizat pe baza unor tehnici și exerciții special create, inspirate din actorie și improvizație.

La toate acestea, se adaugă party-uri (sub supravegherea trainerului J), karaoke, drumeții și multe altele!

Invitată specială: actrița Alexandra Timofte, cunoscută publicului prin aparițiile sale în show-ul de televiziune Serviciul Român de Comedie.

Ceea ce va face tabăra ShapeShift este să îi ajute pe participanți să își schimbe în primul rând abordarea sportului și a alimentației, a dobândirii și păstrării formei fizice bune pe termen lung și, cel mai important, a modului în care se percep pe ei înșiși! Se va face o schimbare de perspectivă, pentru ca participanții să scape de blocajele care i-au ținut în loc. Tabăra propune ieșirea din rutina regimurilor de slăbit ineficiente și frustrante – și, mai ales, atât de periculoase inclusiv pe termen lung.

Ideea centrală a taberei este că sportul chiar e pentru oricine, că se pot gândi formule creative și metode accesibile tuturor, în orice spațiu și în orice companie!

Investiția participanților: 1200 lei / persoană, plătibili in 2 tranșe.

Oferte speciale*:
Participanții pot beneficia de o reducere de 15% din valoarea taberei dacă achită integral suma până la data de 30 august.
Participanții pot beneficia de o reducere de 15% pentru ambii înscriși dacă se înscriu în cuplu
*ofertele nu se cumulează

Despre Pensiunea Piatra Albă spunem doar atât: este locația în care a fost cazat actorul Gerald Butler atunci cand a vizitat Romania!

Detalii și înscrieri: email la office@speedlife.ro sau telefon 0757374092. Informații detaliate mai găsiți aici și pe pagina de Facebook Speedlife.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *