joi , 30 noiembrie 2023

Sharon Stone a pozat goală pentru revista Harper’s Bazaar

Sharonfoto

Actrița Sharon Stone, în vârstă de 57 de ani, a pozat goală pentru numărul de septembrie al revistei Harper’s Bazaar SUA, în care vorbește despre problemele de sănătate pe care le-a avut în 2001 și despre felul în care percepe azi frumusețea.

Sharon Stone 1

Considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood, Sharon Stone apare complet dezbrăcată în pictorialul alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams pentru ediția americană a revistei Harper’s Bazaar. În interviul acordat publicației, Stone a vorbit pe teme diverse, printre care și problemele grave de sănătate pe care le-a avut în 2001, când a suferit un accident vascular cerebral. „Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea. L-am întrebat: Voi muri?. Şi el mi-a spus: Ai o hemoragie în creier. Am spus: Ar trebui să o sun pe mama şi el mi-a răspuns: Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi”, a povestit Sharon Stone. Actrița spune că acest episod i-a schimbat viața. „Simt că aproape întregul meu ADN s-a modificat. Creierul meu nu se mai află acolo unde era, tipul meu de corp s-a schimbat și chiar și alergiile mele la mâncare sunt diferite”, mărturisește vedeta. A durat luni de zile până ce și-a putut simți din nou piciorul stâng și abia după câțiva ani a putut vedea din nou normal. Pe de altă parte, Stone spune că inteligența sa emoțională a crescut. „Am ales să muncesc foarte mult pentru a-mi deschide alte părți ale minții. Acum sunt mai puternică. Și pot fi extrem de directă. Asta sperie oamenii, dar cred că nu e problema mea. La urma urmei, sunt deranjată la creier, trebuie să te descurci cu asta”, spune cu umor Sharon Stone.

Sharon Stone 2

„Nu încerc să fiu femeia care arată cel mai bine din lume”

Actrița a vorbit și despre primele sale fotografii nud, realizate în 1990, pentru revista Playboy. Stone spune că, înainte de acest pictorial, lumea îi spunea că nu este suficient de atrăgătoare pentru a poza goală, dar pasul i-a deschis calea spre o carieră internațională. La scurt timp după apariția pozelor, Sharon a fost contactată de regizorul Paul Verhoeven, care i-a oferit rolul din „Basic Instinct”.

Sharon Stone 3

Conștientă că perfecțiunea este o iluzie la orice vârstă, Sharon Stone declară că ședința foto de acum i s-a părut mai ușor de realizat decât cea pentru Playboy. „Știu că fundul meu arată ca un sac de clătite”, glumește vedeta. „Dar nu încerc să fiu femeia care arată cel mai bine din lume. La un moment dat, începi să te întrebi: Ce înseamnă să fii sexy, de fapt? Nu e vorba doar de cât de sus îți stau sânii. Înseamnă să fii prezent și să te distrezi și să te placi îndeajuns încât să te simți bine cu tine însuți”, a explicat actrița.

Fotografii: Harper’s Bazaar

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *