sâmbătă , 28 mai 2022

Sia va lansa un album de Crăciun

Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way…”

Ei bine, uitați tot ce știați despre melodiile de Crăciun, pentru că Sia pregătește pentru iarna aceasta un album nou-nouț, cu melodii orginale, dedicate sărbătorilor de iarnă, și sigur o va face în stilul ei propriu, care sparge tipare.

Încă nu se știe câte piese va conține albumul, ci doar că sunt compuse de Sia în colaborare cu prietenul ei bun, producătorul muzical Greg Kurstin, cel care s-a ocupat și de instrumentalul celor mai recente albume ale artistei, „1000 Forms Of Fear” (2014) și „This Is Acting” (2016).

Vestea legată de lansarea acestui album e strâns legată de o alta: Sia a părăsit casa de discuri RCA și s-a mutat în altă casă, la Atlantic Records, alături de alți „locatari“ unul și unul, precum  Kelly Clarkson, Ed Sheeran, Bruno Mars, Coldplay, Paramore și Rita Ora.

Iată ce au declarat Craig Kallman și Julie Greenwald, mai marii de la Atlantic Records, despre noua lor „achiziție”:

Sia e genul de artist unic într-o generație. Extraordinarele ei calități de cântăreață și compozitoare, felul revoluționar în care abordează arta spectacolului, videoclipurile ei inovatoare – tot ce face ea vine dintr-o imaginație care înflorește inepuizabil. Sia face parte din tagma rară de artiști care-și formează propriul lor univers muzical, unul în care nu există limite.”

Primul proiect alături de cei de la Atlantic Records va fi acest album în care Moș Crăciun va purta nu doar chipiu roșu, ci și deja faimoasa perucă jumătate blondă, jumătate brunetă.

Știu că ardeți de nerăbdare să apară noul album, dar până atunci vă amăgesc frumos cu o înregistare în care Sia cântă de iarnă, live, în duet cu Scott Matthew (compozitor și cântăreț australian, de-al ei), celebra piesă „Baby It’s Cold Outside”, compusă de Frank Loesser, în 1944.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus