joi , 7 decembrie 2023

Sir Anthony Hopkins: Soția mea adoră să-mi cheltuiască banii

Anthony Hopkins and Stella Arroyave attends the premiere of "The Rite" in Los Angeles

Într-un interviu impresionant acordat publicației Daily Mail, Sir Anthony Hopkins vorbește despre copilăria sa, despre începuturile sale în actorie, precum și despre viața sa privată, menționând, printre altele, că soția sa, Stella Arroyave, este „o femeie minunată”, care adoră să-i cheltuiască banii.

Reporterul Daily Mail, care s-a întâlnit cu Sir Anthony Hopkins pentru a realiza acest interviu, povestește cum actorul a scos din haină un telefon mobil, de culoare roz, l-a deschis și i-a arătat o fotografie alb-negru cu un băiețel. „Ăsta sunt eu”, a spus Hopkins. „Aveam 10 ani, eram doar un copil pe atunci. Port fotografia aceasta cu mine peste tot, și de fiecare dată când o privesc, îi spun: Ne-am descurcat binișor, copile, nu-i așa?”. Ceva mai mult decât „binișor”: Hopkins este astăzi o legendă a breslei sale, iar pentru activitatea sa a fost recompensat cu trei premii BAFTA, două premii Emmy și un Oscar. Este căsătorit cu Stella Arroyave, originară din Columbia, și trăiește în Malibu, unde pictează, cântă la pian și face plimbări lungi pe plajă. „Am o viață frumoasă. Sunt fericit, orice ar însemna asta”, spune maestrul.

Fotografia cu băiețelul în vârstă de 10 ani, pe care o poartă în telefonul mobil, i-a amintit lui Hopkins de perioada școlii. „Mă supărau băieții mai mari decât mine – mulți copii trec prin asta, dar cei mai mulți dintre noi ne vedem de viața noastră și ne maturizăm. Într-un fel, acesta a fost un mare dar pe care l-am primit din partea vieții, pentru că la un moment dat, devenisem atât de furios, încât am făcut o alegere. Mi-am spus: O să mă răzbun. O să devin bogat și celebru și-am să le arăt eu lor!”.

Despre începuturile sale ca actor, Hopkins a declarat: „Într-o zi, în 1947, eram la ora de actorie de la YMCA. M-am gândit: Ce naiba caut eu aici? Nu aveam niciun interes față de actorie, nu aveam idee ce mi-aș fi dorit să fac în viață, în afară de a-i călca pe urme tatălui meu, care avea o brutărie. Dar am încercat să joc, mi-a plăcut și am rămas cu asta”.

Sir Anthony Hopkins și-a amintit cu sinceritate și de perioada în care s-a luptat cu dependența de alcool. „Am fost căsătorit de trei ori și am avut mai multe regrese. Apoi, a fost problema mea cu băutura, care aproape că m-a omorât. Dar am trecut cu bine prin toate, iar fotografia aceasta este un testament al călătoriei mele. Ne-am descurcat binișor, copile, nu-i așaĂsta va fi titlul memoriilor mele, dacă le voi scrie vreodată”.

„Încă sunt convins că am 45 de ani”

Din 1966 până în 1972, Hopkins a fost căsătorit cu actrița Petronella Barker, cu care are o fiică, Abigail. A doua căsnicie a fost cu asistenta de producție Jennifer Lynton. „Nu sunt foarte bun când vine vorba despre relații. Cu nimeni. Nu mă poți lăsa prea mult timp închis într-un loc, împreună cu aceeași persoană”. Cu toate astea, Stella Arroyave pare să-i fi schimbat actorului percepția asupra căsniciei. În prezent, columbianca este creditată ca actriță și producător de film, însă mulți ani a lucrat ca dealer de antichități. „Este o femeie minunată, care adoră să cheltuiască bani. Chiar și acum, în timp ce eu stau aici, de vorbă cu tine, soția mea e pe undeva pe afară, cheltuindu-mi banii. Dispar uite-așa! Dar ea e o femeie bună pentru mine, pentru că-mi încetinește ritmul, mă temperează. Are grijă de mine, iar eu chiar am nevoie de asta. Obișnuiesc să fac lucrurile în viteză,  pentru că încă sunt convins că am 45 de ani. Mereu merg prea departe, în tot ce fac, iar ea îmi amintește să nu fac asta”, spune Hopkins.

„Red 2”, cel mai nou film în care actorul joacă, alături de Catherine Zeta-Jones și Bruce Willis, va avea premiera în cinematografe în luna august.

Sir Anthony Hopkins

Foto: Daily Mail, www.thirdage.com

Semnat de

3 comentarii

  1. Este unul din actorii mei preferati!!ma bucur ca si a recuperat increderea in femei .actuala sotie ia salvat viata prin trai sanatos si optimist !!

  2. Este un titan al artei cinematografice…..

  3. Greu să faci distincție de rolurile jucate. Poate de aceea imi pare periculos? Si a părăsit fără scrupule prima familie cand fata avea 4 ani. Poate a avut noroc cu rolurile potrivite pe felul sau: rece, lipsit de caracter și scrupule.
    Nu are un IQ prea mare dar stie sa dea impresia ca ar avea. Urăște femeile frumoase.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *