joi , 9 iulie 2020

Sophia Loren, sexy și fermecătoare într-o înregistrare din anii ’60

sophia loren

„Frumusețea nu înseamnă perfecțiune. E ceva care vine din interior. Nu eram frumoasă în sensul că arătam ca o păpușă, n-am fost niciodată așa. Dar m-am simțit mereu unică.”

Sophia Loren

Parcă n-am văzut-o niciodată pe Sophia Loren mai frumoasă și mai atrăgătoare ca în această înregistrare peste care am dat azi, în Daily Mail. Surprinsă probabil la un eveniment, în anii ’60, fumând și mirându-se de ceva în timpul unei discuții, vedeta italiană emană un farmec cu totul ieșit din comun, care-i confirmă spusele de mai sus. Adevărata ei frumusețe chiar vine din felul ei de a fi, care se adaugă atributelor sale fizice într-o armonie perfectă, ce a transformat-o într-un sex-simbol adorat vreme de decenii. „Trebuie să te naști sex-simbol. Nu devii unul. Dacă ai această calitate, o vei avea și la 100 de ani”, a declarat Sopia Loren mai demult, într-un interviu.

Azi, la 81 de ani, își poartă vârsta cu grație și spune că îi datoarează mamei sale capacitatea de a îmbătrâni frumos (și frumoasă). „Cred că e datorită mamei mele. Era cea mai frumoasă femeie din lume când m-am născut! Arăta exact ca Greta Garbo și a obținut un contract cu Metro-Goldwyn-Mayer, dar bunica mea nu a vrut s-o lase să plece în America, pentru că era prea departe”, a declarat vedeta pentru revista „W”.

Într-un interviu mai vechi, acordat jurnalistei americane Barbara Walters, actrița a declarat, de altfel, că „mama ei este adevărata Sophia Loren”, căci era frumoasă și dornică să devină un star, dar, pentru că n-a putut merge ea însăși pe drumul acesta, a îndemnat-o și a sprijinit-o pe fiica ei să ajungă actriță. Sophia avea doar 15 ani când a participat, dusă de mama ei, la un casting de film organizat la studiourile Cinecittà din Roma. Mai apoi, întâlnirea cu producătorul Carlo Ponti avea să-i marcheze cariera și întreaga viață, cineastul devenind principalul ei susținător, soțul ei și tatăl copiilor ei, „bărbatul vieții ei”, după cum i-a declarat Barbarei Walters.

Vă recomand cartea de memorii a Sophiei Loren, „Yesterday, Today, Tomorrow: My Life”, apărută în 2015, ca să-i aflați povestea fascinantă de viață!

***

V-a plăcut acest articol? Abonați-vă LaRevista.ro și la pagina noastră de Facebook!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus