vineri , 8 decembrie 2023

Sophia Loren și Jayne Mansfield: povestea acelei fotografii

Sophia Jayne

Este una dintre cele mai cunoscute fotografii realizate la Hollywood în anii ’50. Cu siguranță v-a trecut prin fața ochilor, măcar o dată. Însă niciodată nu ați aflat exact ce-i trecea prin minte Sophiei Loren în vreme ce privea decolteul colegei sale de breaslă Jayne Mansfield. Dezaprobare? Categoric. Un ușor dezgust? Probabil. Actrița italiană, azi în vârstă de 80 de ani, a vorbit cu umor despre acel moment, într-un interviu pe care l-a acordat recent.

„Uitați-vă la poza aceea. Unde-mi sunt ochii? Mă holbez la sfârcurile ei pentru că mi-e teamă că-mi vor intra în farfurie!”, a spus Sophia Loren într-un interviu acordat Entertainment Weekly. „Pe fața mea se citește frica. Mi-era teamă că tot ce se afla în rochia ei avea să explodeze – BOOM! – și să se verse pe masă”, a adăugat actrița.

Instantaneul a fost realizat în 1957, la o petrecere luxoasă organizată la Beverly Hills Hotel. Jayne Mansfield a murit zece ani mai târziu, într-un accident de mașină care a avut loc în Slidell, Los Angeles. Sophia Loren a avut un alt destin: a jucat în numeroase filme, a primit un Oscar, a trăit cu intensitate și și-a povestit viața de până acum într-o carte de memorii care va apărea în Statele Unite pe 4 noiembrie. Volumul se cheamă „Yesterday, Today, Tomorrow: My Life” și cuprinde povești de viață dezvăluite în exclusivitate de diva italiană, atât din lumea filmului, cât și din viața sa personală.

***

V-a plăcut acest articol? Abonați-vă LaRevista.ro și la pagina noastră de Facebook!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *