miercuri , 23 octombrie 2019

Soțul cântăreței Celine Dion, René Angélil, a murit

celine dion rene angelilfoto

René Angélil, soțul cântăreței Celine Dion, a murit, joi, dimineață, în locuința sa din Las Vegas, cu două zile înainte de a împlini 73 de ani, anunță revista People.

René Angélil, care a fost și managerul soției sale, s-a stins „după o lungă și curajoasă luptă împotriva cancerului”, au declarat reprezentanții săi. „Familia își dorește să-i poarte doliul în intimitate”, au adăugat ei în comunicatul de presă.
René Angélil a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului în 1998, iar de atunci a suferit mai multe intervenții chirurgicale. În 2013, a fost din nou operat, dar starea lui s-a înrăutățit. Anul trecut, Celine Dion a dezvăluit într-un interviu că soțul ei nu se mai poate hrăni normal și că-și dorește să-și petreacă ultimele luni de viață alături de ea, iar apoi să moară în brațele ei. „Uneori, vrea să merg alături de el într-un loc diferit. Îl întreb: Îţi e frică? Te înţeleg. Vorbeşte-mi despre asta. Iar René îmi răspunde: Vreau să mor în braţele tale. Eu îi spun: Ok, bine. Voi fi aici, vei muri în braţele mele”, a povestit artista canadiană. Celine Dion, care și-a anulat toate concertele programate la Caesars Palace din Las Vegas în 2014, a mai spus că face eforturi pentru a rămâne puternică pentru familia sa. „Pot să-ți tremure genunchii la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă”, a spus cântăreața. Îndemnată de soțul ei, care voia să o știe pe scenă, Dion și-a reluat spectacolele în Las Vegas, anul trecut.

celine reneCeline Dion (stânga) și René Angélil (dreapta), în 1982. foto

Celine Dion avea doar 12 ani când René Angélil a devenit managerul și mentorul ei, transformând-o în scurt timp într-un star. Ei s-au căsătorit în 1994, iar pe 17 decembrie 2015 au aniversat 21 de ani de căsnicie. Au împreună trei copii: René Charles, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai fost căsătorit de două ori și mai are trei copii: Patrick, în vârstă de 47 de ani, Jean-Pierre (41 de ani) și Anne-Marie (38 de ani).
René Angélil s-a născut la Montreal, dintr-o mamă de origine canadiană și un tată sirian. El a cântat în trupa Les Baronnets până în 1972, după care a început să lucreze în domeniul impresariatului artistic.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus