duminică , 25 iulie 2021

Special LaRevista.ro: Șase tineri scriitori sexy

JoelMain

Sunt tineri, sunt deștepți, sunt (foarte) sexy, iar cărțile lor se vând cu mare succes. Nu facem un top, ci vă invităm să-i aranjați conform propriilor preferințe (literare sau altfel).

Joël Dicker

Joel2

Revelația anului trecut, tânărul scriitor elvețian de doar 28 de ani a cucerit lumea atât prin intriga minuțios construită a ultimului său roman, Adevărul despre cazul Harry Quebert (a cărui valoare a fost recunoscută în momentul în care i-au fost decernate două dintre cele mai importante premii literare franceze: Premiul Academiei Franceze și Premiul Goncourt al Liceenilor), cât și prin zâmbetul său irezistibil.

Jérôme Ferrari

Jerome

În vârstă de 45 de ani, Jérôme Ferrari a fost cea de-a doua revelație a literelor franceze de anul trecut. Romanul său filozofic Predica despre căderea Romei a primit în noiembrie Premiul Goncourt. Ca și mai tânărul său coleg, Joël Dicker, Ferrari a făcut anul acesta o vizită și în România pentru a-și promova cartea.

Markus Zusak

Markus

Născut în 1975, în Sydney, Australia, Markus Zusak a devenit cunoscut în 2005 cu bestsellerul Hoțul de cărți (tradusă în română în 2011), un volum surprinzător încadrat la categoria young-adult fiction ce amestecă evenimente din istoria tragică a Germaniei în al Doilea Război Mondial cu fragmente emoționante despre „puterea cuvintelor de a crea lumi”.

Jo Nesbø

Jo Nesbø

Compozitor, muzician (este vocalistul trupei rock Di Derre), economist și scriitor de thrillere, norvegianul Jo Nesbø s-a născut în 1960 și este cunoscut atât pentru seria de romane care îl au ca protagonist pe detectivul Harry Hole, cât și pentru romanele sale pentru copii.

Guillaume Musso

Guillaume

Unul dintre cei mai populari scriitori francezi contemporani, Guillaume Musso s-a născut în 1974 la Antibes, iar cărțile sale s-au vândut deja în mai multe milioane de exemplare, fiind traduse în peste 40 de limbi.

Juan Pablo Villalobos

Juan Pablo

Juan Pablo Villalobos a devenit unul dintre cei mai apreciați autori ai zilelor noastre, grație romanului său Fiesta în bârlog. Scriitorul mexican a vizitat România, anul acesta, și ne-a acordat un interviu.

Foto: www.slate.fr, publishingperspectives.com, joeldicker.com, www.intrinseca.com.br, thethinair.net, www.lapresse.ca, www.curteaveche.ro

Semnat de

Un comentariu

  1. Nu stiam că Guillaume Musso, e atât de….sexy 😀

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus