vineri , 3 februarie 2023

Spectacol fascinant de statui vivante: începe noua stagiune în aer liber a Teatrului Masca

statui

Miercuri, 1 mai, începând cu ora 19.00, Teatrul Masca va invită în parcul Herăstrău să urmăriţi în deschiderea stagiunii estivale Umbre pe Calea Victoriei, un spectacol de statui vivante care aduce în actualitate farmecul Bucureştiului din alte vremuri.

„Vă aşteptam cu drag să ne fiţi alături în noua stagiune estivală care va avea un punct forţe în luna iunie când vă vom invita la a treia ediţie a Festivalul Internaţional de Statui Vivante. Miercuri, în spectacolul de deschidere, veţi descoperi o lume îndepărtată de zilele noastre, dar care ar trebui să nu lipsească din memoria oricărui bucureştean” declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Spectacolele de statui vivante atât de îndrăgite de public vor fi o componentă importantă a stagiunii în aer liber şi vor putea fi urmărite până în luna septembrie în parcurile bucureştene sau în turneele pe care Teatrul Masca le va avea în ţară. Parcul Herăstrău va găzdui o parte din evenimentele acestei veri: Târgul de Jucării în luna mai şi Festivalul Internaţional de Statui Vivante la care vor participa în luna iunie laureaţi ai festivalurilor de renume din Europa.

Accesul publicului la spectacole este liber.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus