duminică , 27 noiembrie 2022

Spectacol Oana Sîrbu & Friends, la Jazz Book

Afis Oana Sirbu

Oana Sîrbu vă invită, duminică 19 mai, să petreceți o seară cu totul specială, la bistro-restaurant Jazz Book din Capitală: o seară de muzică live cu prietenii.

Vocea artistei va fi acompaniată de o trupă formată din profesioniști cunoscuți ai muzicii autohtone: Puiu Pascu va cânta la pian, Claudiu Răducanu va aduce acordurile de chitară, de tobe va fi responsabil Titi Herescu, iar renumitul muzician Virgil Popescu va completa echipa la bass. „Sunt încântată să-i am alături pe unii dintre cei mai valoroși artiști ai noștri. Vă invit să petrecem împreună o seară în care să ne desprindem de rutina și agitația cotidiană și să ne oferim un moment de frumusețe artistică. Am pregătit piese pe care le veți iubi și care vă vor aduce acea bunăstare sufletească de care avem cu toții nevoie, măcar din când în când”, declară Oana Sîrbu.

Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervări se pot face la 0752.206.746. Bistro Restaurant Jazz Book este situat în Cotroceni, pe strada Carol Davilla, la numărul 1.

Semnat de

Articole asemanatoare:

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus