marți , 11 mai 2021

Spectacolul „N(aum)”, cu Oana Pellea și Cristina Casian, se joacă la Teatrul Metropolis

Naum

Oana Pellea și Cristina Casian vă așteaptă, pe 1 mai 2015, de la ora 19.00, la spectacolul „N(aum)”, la Teatrul Metropolis din București.

Realizat în urma atelierelor de creație teatrală conduse de Oana Pellea, spectacolul este un drum inițiatic spre universul plin de candoare al lui Gellu Naum. În prezent, spectacolul este invitat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (19 iunie), Festivalului de Teatru Toma Caragiu Ploieşti (14 mai), Festivalul Comediei FesCo (23 mai) şi va deschide Festivalul de Teatru de la Caracal (12 mai).

La doar câteva săptămâni de la premieră, spectacolul „N(aum)” a devenit vizibil la nivel internațional, în februarie având loc o primă reprezenție la Palais des Beaux-Arts din Bruxelles, în cadrul Galelor Teatrului Românesc. Producția este invitată şi la Milano (iunie), Stockholm (august), Londra (octombrie) şi New York (septembrie).

N(aum) este un proiect UNTEATRU, în parteneriat cu Teatrul Metropolis și sprijinul Fundației Gellu Naum. „Un univers, o ușă spre o altă realitate, un vârtej de cunoaștere, un labirint de inițiere: întâmplarea acestui scenariu și spectacol țin de întâmplătorul obiectiv. Senzația mea este că trebuia să mi se întâmple această întâlnire: Mariana Camarasan, Cristina Casian, Vladimir Turturică și universul naumian. Mulțumesc, domnule Naum, că ne îngăduiți”, spune Oana Pellea. „Trăim într-o lume în care abandonăm cu ușurință frământările celuilalt. E un privilegiu să exiști într-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur”, adaugă Cristina Casian.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus