duminică , 22 mai 2022

Star Management lansează „ON AIR MUSIC AWARDS”, gala oamenilor care contează în muzica autohtonă

Trofeu_ON_AIR_Music_Awards_mirror

Star Management premiază unii dintre cei mai importanţi oameni ai industriei muzicale româneşti, în cadrul Galei ON AIR MUSIC AWARDS, un eveniment grandios ce va avea loc, pe 15 aprilie 2013, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. On Air Music Awards” reuneşte artişti şi oameni care fac posibilă apariţia acestora în faţa publicului, fiind primul eveniment de acest tip din România.

Iniţiativa Star Management porneşte din dorinţa recunoaşterii şi aprecierii celor mai însemnate personalităţi ale scenei muzicale româneşti, ce au o reală şi substanţială contribuţie pentru promovarea acesteia, în ţară şi în străinătate. Gala ON AIR MUSIC AWARDS aduce împreună pe covorul roşu artişti, producători, regizori, tehnicieni şi alţi reprezentanţi de seamă pentru industria muzicală românească. Evenimentul va începe la orele 1900, odată cu apariţia primilor invitaţi pe covorul roşu, iar Gala propriu-zisă va demara la 2030 şi îi va premia pe cei mai buni şi reprezentativi oameni din showbiz, aleşi dintre cei aproximativ 70 de nominalizaţi. Peste 1000 de invitaţi vor asista la un show impresionant, incluzând, pe lângă premierea propriu-zisă, momente live ce se vor desfăşura într-un decor spectaculos, completând un show care se doreşte a fi o celebrare a muzicii romaneşti. Dress-code-ul acestei Gale va fi black ţie, în spiritul premium al acestui eveniment.

Zoli Toth: „Ne-am propus să punem accent pe calitate şi nu pe cantitate”

„Prin inițiativele sale, Star Management îşi doreşte să susţină, să promoveze şi chiar să formeze profesionişti în industria muzicală românească. De la bun început ne-am propus să punem accent pe calitate şi nu pe cantitate. ON AIR MUSIC AWARDS vine ca un răspuns firesc la transformările care se produc în showbiz-ul autohton, la faptul că publicul cere şi apreciază muzica live, la faptul că artiştii, producătorii şi impresarii caută calitatea. Showbiz-ul românesc se îndreaptă spre maturitate. Componenta show se face simţită în concertele artiştilor mainstream, devenind o preocupare. Posturile de radio rulează piesele artiştilor cu cele mai multe concerte, lucrurile se mişcă spre crearea unei industrii autentice. În acest context, ON AIR MUSIC AWARDS devine o necesitate şi un răspuns. Premiile acordate profesioniştilor din industria muzicală românească, de pe scenă şi din spatele acesteia, reprezintă o celebrare a muzicii româneşti, de care speram să se bucure, atât artiştii, cât şi publicul”, a declarat Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM şi Managing Partner al Star Management.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus