sâmbătă , 2 decembrie 2023

Stela Enache, despre Florin Bogardo: „Nu puteai să nu-ţi placă, pentru că era un tip frumos”

Stela

Stela Enache, celebra solista a anilor ’70, împărtășește publicului detalii despre fermecătoarea ei poveste de iubire cu compozitorul şi cântăreţul de muzică uşoară Florin Bogardo şi dezvăluie care a fost preţul succesului din cariera artistică. Stela Enache şiFlorin Bogardo au interpretat piesa de succes, Ani de liceu”, de pe coloana sonoră a filmului Liceenii”.

Stela Enache a fost îndrăgostită de Florin Bogardo încă din primii ani de facultate: „În primul rând eram îndrăgostită de muzica lui. Sigur că îmi plăcea şi ca bărbat, că nu puteai să nu-ţi placă, pentru că era un tip frumos”.

Mai târziu, viaţa i-a adus împreună, iar momentul în care s-au cunoscut oficial a fost de departe unul dintre cele mai emoţionante din viaţa sa. „Mergând spre hotel cu domnul Grigoriu şi cu soţia dansului, apare în faţa noastră Florin Bogardo. Maestrul George Grigoriu a spus: Florine, hai să-ţi fac cunoştinţă cu o viitoare vedetă! Mie mi s-au tăiat picioarele, bineînţeles…”, povesteşte Stela Enache, în emisiunea „Doamne de poveste” de la Acasă.

S-au cunoscut la Mamaia, iar după numai trei zile a urmat o neaşteptată cerere în căsătorie:  „El a plecat la Bucureşti, şi eu am rămas la mare… Când am intrat în cameră nu era nimeni, geamantanul era în mijloc, cum l-am lăsat şi pe geamantan era o scrisorică. Mi-a spus: Dragă starule, despărţirile chiar şi pentru puţină vreme nu-mi plac, dar dacă Dumnezeu vrea şi tu vrei, iubirea noastră aş dori-o fără sfârşit!. Și după câteva zile, când a venit la mare, a venit cu două verighete”, dezvăluie Stela Enache.

Bogardo trebuia să se căsătorească în Marea Britanie

Atunci când Florin Bogardo s-a îndrăgostit de Stela Enache, el era pe punctul de a se căsători cu o femeie din Marea Britanie: „El avea aprobarea să se căsătorească cu cineva să plece în Anglia şi respectiva doamnă a aterizat în Bucureşti. El a plecat la mare, la festival, şi acolo ne-am cunoscut. De fapt, verigheta era pentru ea şi bineînţeles că mie nu prea îmi venea, şi atunci ne-am dus şi am lărgit-o. Asta este verigheta pe care o am şi astăzi”.

Căsătoria lor „fulger” a surprins pe toată lumea. „În august, pe 17, ne-am logodit, pe 16 a fost ziua lui de naştere, şi pe 8 septembrie ne-am căsătorit. A trebuit să umblu câtva timp cu buletinul după mine, ca să mă creadă lumea că m-am măritat, că altfel nu voiau să mă creadă”.

Stela Enache a cunoscut gloria internaţională, însă pe plan personal a plătit preţul succesului. Fiind mai mult plecată în turnee, departe de casă, celebra solista nu a fost alături de cei dragi în clipele importante: „În momentul în care a murit tatăl meu, şi eu eram în Norvegia, nu i-a lăsat să-mi spună că e bolnav. Era ziua tatălui meu… în ziua aia a murit. În seara aia numai eu ştiu cum am cântat”.

Din dorinţa de a o proteja pe mama ei de suferinţa pe care i-ar fi provocat-o aflarea veştii că Florin Bogardo a încetat din viaţă, Stela Enache a ales să îi ascundă adevărul pentru o perioadă de timp: „Mama mea l-a iubit foarte tare pe Florin. Părinţii mei mi-au crescut copiii, au avut grijă de ei, pentru că altfel nu aveam cum să plec, nu puteam să-l las pe Florin cu doi copii ca să plec eu… Când s-a întâmplat a fost cumplit pentru că el a fost puţin prin spital, timp în care eu nu făceam decât drumuri spital-acasă, spital-acasă, pentru că nu puteam să o las singură pe mama, nu voiam să ştie…”, povesteşte Stela Enache.

Duminică, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, ACASĂ, telespectatorii vor urmări o ediţie emoţionantă despre viaţă şi povestea de dragoste a Stelei Enache şi Florin Bogardo.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *