duminică , 17 octombrie 2021

Studiu: bărbații sunt mai romantici decât femeile și se îndrăgostesc mai repede la prima vedere

cuplu

Bărbații sunt mai romantici decât femeile, arată un studiu realizat recent al cărui rezultat ne-ar putea surprinde. Pe de altă parte, deloc neașteptat, cercetarea relevă faptul că reprezentanții sexului masculin se îndrăgostesc la prima vedere într-o mai mare măsură decât femeile.

Cercetarea, realizată de un grup de academicieni și publicată în cartea „The Normal Bar”, arată că 48 la sută dintre bărbaţi se îndrăgostesc la prima vedere, în timp ce doar 28 la sută dintre femei susţin acest lucru, scrie Daily Mail. Folosind informaţii dintr-un sondaj realizat online, cartea are scopul de a desfiinţa miturile din jurul sexualităţii şi relaţiilor şi de a ajuta cititorii la a descoperi şi a rezolva problemele din propriile relaţii.

Sondajul, realizat online, arată și alte rezultate interesante. De exemplu, doar 74 la sută dintre participanţi sunt fericiţi în relaţie, în timp ce 66 la sută consideră că partenerul lor le este suflet pereche. De asemenea, s-a descoperit că sexul fără legături emoţionale în afara relaţiei nu este considerat aventură de mulţi dintre respondenţi. În ceea ce priveşte motivele de despărţire, cea mai frecventă cauză dată de participanţi a fost lipsa de comunicare.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus