vineri , 14 mai 2021

Studiu: care este ziua și ora la care oamenii aleg cel mai frecvent să facă sex

sex

  • Dorința de sex este cel mai crescută sâmbăta, în jurul orei 16.30, însă cele mai frecvente contacte intime se produc la ora 19.37.
  • 45 % dintre cupluri sunt atât de ocupate, încât trebuie să-și programeze în agendă partidele de sex
  • Vara este anotimpul în care oamenii fac dragoste cel mai frecvent

Până la urmă, clișeul că la sfârșit de săptămână suntem mai relaxați și avem mai mult timp liber, inclusiv pentru sex, este cât se poate de adevărat, precum orice clișeu. Sâmbăta seara, la ora 19.37, este momentul în care cei mai mulți oameni aleg să se retragă între așternuturi și să petreacă împreună cele mai plăcute momente intime, arată un studiu recent.

Conform sondajului, realizat de site-ul lovehoney.com, sâmbăta este ziua pe care majoritatea cuplurilor (44 %) o alege pentru sex, urmată de duminică (24 %) și vineri (22 %). Cu toate acestea, studiul demonstrează că aceste preferințe se datorează mai degrabă unor convenții decât pornirilor naturale. Astfel, cei mai mulți dintre noi simțim dorința de a face dragoste sâmbăta, în jurul orei 16.30, dar actul sexual, de regulă, nu are loc decât trei ore mai târziu. Apoi, un sfert dintre noi suntem cel mai excitați dimineața, la prima oră, dar numai 10 % ne dedăm la plăceri fizice în acel moment, din cauza presiunilor de natură profesională.

Studiul mai arată că puțini oameni sunt cu adevărat spontani când vine vorba de sex, fapt ce explică diferența de trei ore între dorința de contact intim și momentul propriu-zis în care el se produce. Mai mult, unii oameni sunt atât de prinși de obligațiile cotidiene, încât trebuie să-și planifice în agendă momentul în care au timp să facă sex. Trist, nu?

Alte chestii interesante:

  • Oamenii sunt cel mai dorinici de sex în timpul verii (67 % dintre respondenți). Următorul anotimp favorabil iubirii fizice este iarna (16 %), urmată de primăvară (14 %) și toamnă (4 %).
  • 62 % dintre cupluri își planifică seri romantice în timpul săptămânii, iar 88 % dintre ele sfârșesc prin a face sex.
  • Șase din zece cupluri obișnuiesc să rezerve o noapte la hotel, din când în când, special pentru a se bucura de sex și intimitate.
  • 60 % dintre cupluri au declarat că nu au nevoie de alcool pentru a se relaxa înainte de a face dragoste.
  • Activitatea preferată a oamenilor înainte de sex este o cină romantică. Privitul la televizor, statul de vorbă, mersul la un pub sau o ieșire alături de prieteni sunt următoarele noastre activități favorite înainte de a face dragoste.

Sursa & Foto: Daily Mirror

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus