miercuri , 23 iunie 2021

Studiu: marțea e ziua cea mai puțin sexy a săptămânii. Sâmbăta, pe primul loc

cuplu

Marțea a fost decretată oficial cea mai puțin sexy zi a săptămânii, cuplurile fiind atunci mai predispuse să meargă la culcare fără ca înainte să aibă parte de intimitate fizică. Dar, atunci când decid, totuși, să se relaxeze prin sex, majoritatea preferă să o facă păstrând lumina aprinsă, arată un studiu dat publicității recent.

Numai 4 % dintre cele 1654 de persoane participante la analiză au declarat că fac sex marțea. Aproape la fel de evitată în acest sens este joia, cu un procent de numai 6 %, dar atunci când au relații sexuale, cei mai mulți dintre respondenți – 66 % dintre femei și 88 % dintre bărbați – au mărturisit că lasă lumina aprinsă, principalul motiv fiind acela că doresc să vadă constant fața și corpul partenerului. Cu toate astea, o treime dintre femei au declarat că se simt mai confortabil cu lumina stinsă, pentru că își fac griji despre felul în care arată, în timp ce 19 % dintre ele au spus că motivul este acela că experiența devine mai intimă dacă se petrece cu luminile stinse.

  • Cât sex ne place să facem?
Conform majorității respondenților, ideal ar fi o dată pe săptămână, înainte de ora 11.00. Durata unei partide ar trebui să aibă 23 de minute, iar poziția preferată este cu femeia stând deasupra.

Weekend-ul rămâne cel mai popular interval de timp pentru sex, 37 % dintre cupluri alegând sâmbăta ca ziua lor favorită pentru intimitate alături de partener. Nici vinerea nu este neglijată, 23 % răspunzând că încep să se relaxeze în această zi, cu gândul la weekend.

În timp ce bărbații susțin că ei instigă la sex în 79 % din cazuri, femeile pretind că ele sunt responsabile cu primul pas în 46 % din situații. Poate deloc surprinzător, 73 % dintre bărbați spun că niciodată nu își refuză partenerele, iar 46 % dintre femei declară că nici ele nu spun „nu” vreodată. Cu toate astea, atunci când refuză o partidă de sex, cel mai comun motiv este oboseala (62 % dintre bărbați și 59 % dintre femei). Clasica scuză a durerii de cap începe să piardă teren, doar 1 % dintre respondenți declarând că o mai folosesc.

Cele mai sexy zile

Sâmbăta – 37 %

Vinerea – 23 %

Duminica – 16 %

Lunea – 8 %

Miercurea – 7 %

Joia – 6 %

Marțea – 4 %

 

Locurile preferate pentru sex

Locurile preferate pentru sex

Hotelurile – 19 %

Un spațiu exterior – 16 %

La duș – 16 %

Pe canapea – 13 %

Pe plajă – 10 %

Bucătăria 0 7 %

Ce aprinde spiritele?

Un sărut – 23 %

O mângâiere – 23 %

Statul în pat împreună – 14 %

O privire senzuală – 12 %

Vorbitul despre sex – 7 %

Cele mai mari șanse pentru inițierea unei partide de sex sunt atunci când partenerii:

Cele mai mari șanse pentru inițierea unei partide de sex sunt atunci când partenerii:

– Tocmai s-au așezat în pat – 33 %

– Se uită la televizor – 30 %

– Au băut un pahar cu vin – 10 %

– Au ieșit în oraș – 9 %

– Tocmai au ajuns acasă de la serviciu – 9 %


Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus