vineri , 23 iulie 2021

Sugarboo, magazinul de turtă dulce din Atlanta

sugarboo atlanta

Aș putea face o listă întreagă de magazine care-mi plac mult în Atlanta, și oricât de greu mi-ar fi să aleg, cred că Sugarboo ar ieși pe primul loc. Situat în Brookhaven, în zona orașului Atlanta, Sugarboo vinde, pe scurt, lucruri frumoase. Obiecte care ne înfrumusețează casele, vase și ustensile de bucătărie, pături moi și pufoase, covoare cu personalitate, agende și cărți poștale originale, bijuterii și alte accesorii, mici piese de mobilier și sute de alte chestii de care n-am avea neapărată nevoie, dar în fața cărora mie, una, mi-e greu să rezist. 😀

1

2

3

Intru la Sugarboo de fiecare dată când ajung în Brookhaven și mereu sfârșesc prin a mă învârti prin magazin măcar o jumătate de oră. Sunt atâtea lucruri de văzut și de admirat, că nu știi cum îți trece timpul. Îți fură privirea brățările superbe, pentru care am o slăbiciune, pernele și păturile pe care le-ai vedea imediat la tine acasă, agendele și alte frumuseți de papetărie, vasele cu alură vintage, pe care ai senzația că le-a adunat cineva din bucătăriile unor bunici arhaice, care toată ziua coceau cozonaci și biscuiți pentru nepoți.

4

5

6

7

10

11

12

13

14

15

Începi apoi să miroși săpunurile și lumânările parfumate, toate handmade și de o calitate rară, și-apoi vezi tot felul alte lucruri pe care le-ai putea face cadou prietenilor. Pentru mine, Sugarboo e un fel de căsuță de turtă dulce din povești, de unde nu mai vrei să mai pleci, îți vine să te așezi pe unul dintre fotolii și să spui: Gata, mă mut aici!

16

17

18

20

21

19

22

Magazinul a fost deschis, în 2005, de o artistă americană pe nume Rebecca Puig și de soțul ei, Rick. Numele l-au ales după una dintre poreclele cu care-și alintă cei doi copii.

Sugarboo Brookhaven Atlanta

Sugarboo are mai multe locații, le puteți găsi pe toate aici.

fotografii: www.larevista.ro

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus