luni , 2 octombrie 2023

„Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele: ediție specială de Crăciun, la cinema Scala

afis

Recitalul „Sunt un orb”, ilustrat de actorul Horaţiu Mălăele, va avea loc joi, 17 decembrie, pe scena cinematografului Scala din centrul Capitalei, începând cu ora 20:00. Cu farmecul și talentul său, Horațiu Mălăele ne invită în Ajunul Crăciunului să petrecem o seară plină de umor cu poezii și glume siropoase inspirate din prezent, cu ironii fine sau momente de mare profunzime artistică.

Adoptând  o ţinută relaxată, neutră, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele ne va colinda în maniera sa inimitabilă, aducând în primul plan veselia și buna dispoziție.

Întâlnirea cu publicul la Cinema Scala va încheia seria spectacolelor susținute pe parcursul anului 2015, sub sloganul „pericol de râs în hohote”, ce au fost pe deplin răsplătite prin prezența spectatorilor în sălile de spectacol, prin reacțiile extraordinare și aplauzele entuziasmate de la final.

Biletele pentru spectacolul „Sunt un orb” ce va avea loc joi, 17 decembrie, la cinema Scala, se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului Scala, Librăria Mihai Eminescu, magazinul Muzica, stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2 sau online prin www.ticketnet.ro și  www.bilet.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *