vineri , 1 decembrie 2023

„Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele, revine la Cinema Patria

Horatiu Malaele

Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul lui Horaţiu Malaele cu zeci sau chiar sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă, ani la rând. La aniversarea celor zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv Sunt un orb”, actorul continuă seria de reprezentaţii şi revine, la cererea publicului, pe 20 aprilie 2015, pe scena cinematografului Patria din centrul Capitalei, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obişnuit: „pericol de râs în hohote“.

Actorul Horaţiu Mălăele le va aduce buna-dispoziție celor prezenți şi va îmbina în comedia cu literatura prin pleiada de poezii despre dragostea animalieră, de mamă, de soţie, prin versurile lui Nichita Stănescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

„Spectacolul Sunt un orb cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar şi proză scurtă. Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră”, spune Horaţiu Mălălele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizaţie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentaţiilor marelui artist.

Ca de fiecare dată, recitalul va fi urmat de proiecţia filmului „Funeralii Fericite, o comedie neagră regizată de Horaţiu Mălăele, pe un scenariu scris de Adrian Lustig, în care chiar Mălăele realizează un rol de excepţie. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul „Sunt un orb”, de pe 20 aprilie, vor beneficia în mod gratuit de vizionarea filmului.

Pelicula, dificil de încadrat într-un gen cinematografic, ilustrează o lume populată de personaje ciudate, în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul lui Horaţiu Mălăele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate de la casa de bilete a cinematografului Patria, agenţiile Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, Librăria Eminescu şi Unirea Shopping Center (parter). Totodată, acestea pot fi procurate şi prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro. Preţurile variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează: 49 de lei – categoria I şi 39 de lei – categoria a II-a.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *