vineri , 23 iulie 2021

Sushi și gumă de mestecat: ce a cerut Robbie Williams pentru concertul de la București

Robbie Williamsfoto

Robbie Williams, care concertează la București vineri, 17 iulie, le-a cerut organnizatorilor evenimentului să-i pună la dispoziție un meniu sănătos, care să cuprindă pește, iar pentru culise, artistul britanic a solicitat lapte, gumă de mestecat, flori naturale și lămpi decorative.

Robbie Williams ajunge la București în această seară, în jurul orei 18.00, la terminalul Țiriac Air din cadrul Aeroportului „Henri Coandă”, și este așteptat de organizatorii concertului – Marcel Avram, D&D East Entertainment și East European Production – întocmai așa cum a solicitat. Cântărețul a cerut ca el și echipa lui să fie serviți cu pește cu carne albă și somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa și sushi. Apoi, în backstage, Williams a cerut să aibă un espressor, un ceainic electric, gumă de mestecat, lapte și băuturi energizante. În plus, în cabină se vor afla câteva canapele și fotolii confortabile, lămpi decorative și plante și flori naturale, alături de un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au declarat organizatorii concertului.

Scena pe care va cânta Robbie Williams măsoară 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime, iar lucrările pentru amenajarea ei au început pe 11 iulie. Producția este pregătită de cei 300 de membri ai staff-ului și de 150 de mașiniști, iar paza este asigurată de 600 de agenți de securitate.

Robbie Williams vine în România cu un avion privat și va fi cazat la un hotel de cinci stele din București.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus