joi , 29 iulie 2021

Târgul de Jucării organizat de Teatrul Masca are loc duminică, în Herăstrău

copil

Duminică, 9 iunie, începând cu ora 11.00, parcul Herăstrău (intrarea dinspre Piaţa Charles de Gaulle) va găzdui cea de-a XIV-a ediţie a Târgului de Jucării organizat de Teatrul Masca.

„Târgul de Jucării a devenit o tradiţie pentru bucureşteni şi este o bună ocazie pentru copii de a petrece timpul împreună cu părinţii lor. Ca în fiecare an, micii negustori vor transforma aleile parcului într-un loc pitoresc, plin de culoare, un spaţiu în care jocul se împleteşte frumos cu lecţiile despre generozitate şi despre viaţa reală”, declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Prima regulă a jocului îi îndeamnă pe cei mici să obţină o autorizaţie, să-şi promoveze jucăriile şi cărţile, pentru ca apoi să le poată vinde sau schimbă asistaţi în permanenţă de actori. Timp de câteva ore, plimbarea de duminică dimineaţă prin Herăstrău se va transforma într-un un joc amuzant şi inedit. Evenimentul are şi o latură caritabilă, pentru că la final participanţii vor fi încurajaţi să doneze din jucării copiilor fără posibilităţi.

Accesul participanţilor/publicului la eveniment este liber. Înscrierile şi obţinerea autorizaţiilor se fac în parc începând cu ora 11.00 şi sunt gratuite.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus