vineri , 18 iunie 2021

„Taxi blues”, cu Marius Bodochi şi Dan Tudor, are avanpremiera la Teatrul Mignon

Poveste 2

Teatrul Mignon vă invită sâmbătă 27 iulie şi duminică 28 iulie 2013, orele 20:30, la avanpremiera spectacolului „Taxi blues”, de Ana Maria Bamberger, cu Marius Bodochi şi Dan Tudor. Regia spectacolului este semnată de Dan Tudor, iar scenografia de Doru Zanfir.

„Taxi Blues” aduce pe scenă povestea regelui Lear într-un context cu totul inedit: un mare actor român este exilat în Germania la volanul unui taxi. Blues-ul este balansul pe care acesta îl face între „a juca Lear în România” şi „a fi Lear în Germania”. Apariţia neaşteptată a unui personaj în staţia de taxi din Hamburg face ca povestea să devină extrem de amuzantă. Modul în care cele două personaje interacţionează va reprezenta, desigur, deliciul publicului. Vă veţi putea bucura de un spectacol cu trăiri extreme, interpreţii celor două roluri fiind ei înşişi doi artişti diferiţi ca structură, dar compatibili cu ideea spectacolului.

Spectacolul „Taxi blues” a obţinut premiul pentru Cel mai bun spectacol (regia Dan Tudor) şi Premiul pentru cea mai bună interpretare masculină, acordat ex-aequo actorilor Marius Bodochi şi Dan Tudor la Festivalul Naţional de Comedie 2012, de la Galaţi.

Dan Tudor a primit Premiul „Goange Marinescu” pentru regie, şi Marius Bodochi a obţinut premiul pentru Cel mai bun actor la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio de la Pitești, 2012, unde „Taxi blues” a fost declarat Cel mai bun spectacol.

Preţ bilet: 30 lei

Rezervări la contact@teatrulmignon.ro

Bilete online pe www.iabilet.ro

Adresa: Hristo Botev nr.1

Teatrul Mignon, inaugurat pe 10 mai, promite ca în această perioadă de continuă criză socio-economică, să amintească de perioada înfloritoare a Bucureştiului de altădată, prin sala modern amenajată, dar care invocă luxul arhitectural de odinioară. Cu o capacitate de 60 de locuri, Mignon promite întâlnirea teatrului cu spectatorul, într-un spaţiu intim, elegant.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus