joi , 30 noiembrie 2023

Teatru și Jazz la mansardă, la Acuarela

Imbold, Galeria -Insomniile de... altadataImbold, Galeria pregătește pentru următoarele zile la Acuarela, bistro de arte la mansardă, două evenimente altfel: un spectacol de teatru creat special pentru mansardă și o seară tradițională cu twist jazzy.

Vineri, 8 martie, orele 20:00, are loc prima reprezentație a spectacolului “Insomniile… de altădată”, o piesă de teatru de Dumitru Solomon, gândită special pentru mansarda din Polonă, 40. Este o piesă despre un cuplu, jucată de un cuplu: Cristi Dionise și Claudia Drăgan, alcătuită de Mihai Lungeanu.

Sâmbătă, 9 martie, orele 19:00, Acuarela vă invită la un concert de jazz cu Cats In The Rain, Abator Industries și Earth&Wind. Seara va fi una tradițională alături de Bunătărie – grâne cum erau odată cu twist jazzy: Cats in The Rain – concert cu trio jazzy lounge, Abator Industries – moment de jam session, trompetă, percuție ancestrală, sunete libere, rime arhaice, giamparale subînțelese, Earth&Wind – saxofon, voce și bass.

Creată într-o casă veche de pe strada Polonă, la Nr. 40, Imbold, Galeria constituie un proiect permanent al Asociației Imbold și un spațiu independent de generare și expunere de artă contemporană. Spatiul galeriei este dublat de cel al bistro-ului de arte din mansarda – Acuarela.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *