vineri , 7 mai 2021

Teatrul Masca deschide stagiunea cu două premiere

masca

Teatrul Masca propune pentru deschiderea acestei stagiuni două premiere de excepţie, din două zone total diferite ale discursului teatral: „PARCUL”, un spectacol de statui vivante care ne spune povestea Cismigiului cu misterele sale îmbrăcate în patina vremii şi umbrele figurilor carismatice ce încă mai străbat aleile de un farmec inegalabil. A doua premieră o reprezintă „FLECĂRELILE FEMEILOR” (după Carlo Goldoni), un spectacol de commedia dell’ arte cu încurcături, comploturi, bârfe şi situaţii care mai de care mai caraghioase.

„Va fi o stagiune a deciziilor mari, pentru că ne vom întoarce la discursul nostru non verbal şi, ca dovadă vom propune publicului poate cea mai bună realizare a noastră de până acum, Parcul, o istorie romanţată a celei mai frumoase grădini populare din Bucureşti, cel mai îndrăgit parc al bucureştenilor, Cismigiul. Vom aduce pentru început şi o premieră vorbită, Flecărelile femeilor de Goldoni, un spectacol în  care actorii s-au jucat cât au vrut şi, ca regizor, i-am lăsat să se joace cât pot, mai ales că joc şi eu, iar mie chiar îmi place să mă joc jucând. Va fi ultimul nostru spectacol vorbit, mi se pare mult mai interesant acum să arătăm ce ştim, să arătăm că nu degeaba suntem unici în peisajul teatral românesc”, declară Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Ca o noutate la acest început de stagiune, Teatrul Masca lansează o serie de oferte inedite: CUPONUL  SPECTATORULUI  FIDEL – vino la douaspectacolesipentru al 3-lea platești doar 5 lei,  CU GAŞCA la…MASCA – vino cu patru prieteni la un spectacol şi primeşti un bilet gratuit și OFERTA STAGE CAFFE – arată-le celor de la ceainaria Masca biletul tău și primești 20% discount.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus