miercuri , 18 mai 2022

Teatrul Masca sărbătorește 24 de ani de la înființare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Teatrul Masca va aniversa, în acest weekend, 24 de ani de la înființare și va prezenta publicului spectacole de interior și în amfiteatru, o serie de workshop-uri pe tema statuii vivante, a commediei dell’ arte sau a teatrului gestual, precum și vernisaje de fotografie – Cristinel Dadal și sculptură – „Eu-Masca”- Bianca Mann. 

„Bucuria de a trăi prin teatru, alături de spectatori, este unică şi ea se petrece cu aceeaşi intensitate de 24 de ani. Există în Cartierul Militari din Bucureşti un loc hărăzit de zeiţele artelor cu cele mai alese daruri. Aici, pe Bulevradul Uverturii nr. 70, Teatrul Masca are întotdeauna uşile larg deschise. Vă așteptăm cu emoția începutului, cu un teatru altfel, plin de culoare și încărcat de căldură!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Programul pentru public va debuta vineri, 23 mai, ora 19.00 cu spectacolul de interior „Intrusa”, adaptare după nuvela lui  J. L. Borges, și va continua sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, cu „Romeo și Julieta” și „Parcul”. Biletele procurate online beneficiază de reducere.
Pe parcursul celor trei zile de evenimente, publicul va avea acces liber în amfiteatru la spectacolele „Actorul”, „Cafeneaua” și „Gemenii”.

Workshop-urile se adreseaza studenților, amatorilor de teatru, precum și publicului spectator.
Programul complet pe www.masca.ro și http://teatrulmasca.wordpress.com/.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus