vineri , 1 decembrie 2023

Teatrul Metropolis: „Fantoma, dragostea mea”, cu Monica Davidescu și Marius Florea Vizante

Mariusfoto

O comedie spumoasă, de un real succes pe Broadway, la Teatrul Metropolis! Realizat dupa piesa „Blithe Spirit“, de Noel Coward, recompensat cu premiul Tony în 2009, datorită succesului răsunător înregistrat la prestigiosul Shubert Theatre de pe Broadway, unde s-a jucat inițial, spectacolul „Fantoma, dragostea mea”, în regia lui Șerban Puiu, se joacă acum în București. Următoarea reprezentație: marți, 19 ianuarie 2016, de la ora 19.00.

Piesa este axată pe povestea romancierului Charles Condomine, urmărit de fantoma primei sale soții, Elvira, după ce este supus unei ședințe de spiritism. Fantoma Elvirei încearcă din toate puterile să facă în așa fel încât să distrugă căsnicia scriitorului cu cea de-a doua soție, Ruth.
Piesa scrisă de Noel Coward a fost adaptată de mai multe ori pentru scenă, dar și pentru marele și micul ecran. Scenografia este semnată de Ioana Popescu, iar din distribuția spectacolului fac parte, printre alții, Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc și Vasile Flutur.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *