sâmbătă , 6 martie 2021

Teo Trandafir: „Cât de idiot să fii, după ce mi s-a întâmplat mie, să mai crezi că vine Făt Frumos pe un cal alb?”

Teo1

După experiența nefericită a căsniciei sale, care s-a încheiat după doar șase luni, Teo Trandafir mărturisește, într-un interviu, că încă mai crede în iubire, dar nu în cea care se întâmplă între un bărbat și o femeie.

„Nu am crezut niciodată in fericirea absolută. Ai mereu o problemă, fie că doar ți se spare o țeavă în casă, nu poți fi fericit mereu, mereu. In iubire cred, doar prin ea se poate mântui, se poate salva. Dar la vârsta mea nu mai cred in iubirea dintre el si ea. Acum mă uit la bărbati cum mă uitam înainte. Adică deloc. Cât de idiot să fii, după ce mi s-a întâmplat mie, să mai crezi in continuare că vine Făt Frumos pe un cal alb?”, a declarat Teo Trandafir în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Poveștiri adevărate” de la AcasăTV.

Teo Trandafir și Constantin Iosef s-au căsătorit anul trecut, pe 2 iunie, chiar de ziua de naștere a vedetei de televiziune. Cei doi se cunoscuseră prin intermediul rețelei Facebook și au divorțat după șase luni. Iosef a motivat că nu s-a putut readapta vieții din România și că-și dorește să se întoarcă în Franța, unde locuiesc cei doi copii ai lui și unde el însuși a trăit, mulți ani, lucrând ca antrenor de rugby.

Teo a mai fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus