marți , 15 iunie 2021

Tili Niculae: Cinci oameni care mi-au schimbat viaţa

TN

Se spune că niciuna dintre întâlnirile pe care le avem cu alți oameni nu sunt întâmplătoare. De-a lungul călătoriei noastre pe Pământ, cel puțin cinci oameni ne schimbă cursul existenței. Care sunt acele cinci persoane pentru actrița Tili Niculae? Ne-a dezvăluit chiar ea.

TILI NICULAE:

  • Sofia, fetiţa mea. Nu există schimbare mai mare pe care să ţi-o poată oferi viaţa. Pe lângă zilele în care nu ştii cum să rupi uşa, pe lângă nopţile nedormite, bucuria şi împlinirea venirii pe lume a unui copil, depăşesc imaginaţia oricui.
  • Dragoş – soţul, iubitul, prietenul, colegul, vecinul, Gigi Contra al meu. Cu el mi-am făcut o familie care spun eu că este reuşită, încă ne suportăm, ne iubim din ce în ce mai mult.
  • Mama. Dacă nu era ea, multe alegeri le făceam prost. M-a îndrumat cel mai bine în viaţă şi dacă nu era ea, eu nu existăm şi astăzi nu mă bucuram de minunea vieţii mele, Sofia.
  • Doamna directoare de la Liceul de coregrafie, care m-a sfătuit să nu fac balet pentru că sunt făcută pentru actorie. Datorită dumneaei am ales această carieră.
  • Nepoţii mei, care mi-au dezvoltat simţul matern mult mai devreme, de care am avut grijă şi care sunt nişte îngeri mari, frumoşi şi deştepţi.

Tili Niculae prezintă emisiunea „Crezi că ești normal?”, în fiecare weekend, la Kanal D.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus