sâmbătă , 6 martie 2021

Tina Turner, proaspăt căsătorită: Este acea fericire despre care vorbește lumea, când nu-ți mai dorești nimic – FOTO

Tina

Tina Turner demonstrează tuturor că nu există o vârstă a dragostei și a fericirii. La 73 de ani, artista s-a căsătorit, de curând, cu partenerul său de viață de mai bine de două decenii, producătorul muzical Erwin Bach. Evenimentul a avut loc la reședința din Elveția a celor doi, iar cântăreața se declară acum atât de fericită, încât spune că nu-și mai dorește nimic.

Tina Turner și Erwin Bach, în vârstă de 57 de ani, s-au căsătorit, week-end-ul trecut, în cadrul unei ceremonii intime ce a avut loc la locuința lor, situată pe malul lacului Zürich. Presa nu a avut acces la eveniment, însă artista a oferit ulterior revistei Hello! o fotografie de la nuntă, însoțită de câteva declarații. „Este acea fericire despre care vorbește lumea, când nu-ți mai dorești nimic, când poți să tragi aer adânc în piept și să spui: Totul e bine. E un loc minunat”, spune Tina Turner despre căsătoria sa cu Erwin Bach.

La nuntă, artista a purtat o rochie realizată de Giorgio Armani pe care o remarcase în cadrul unei prezentări de modă ce a avut loc în China, la Beijing. „Mi-am spus: Trebuie să am rochia asta, chiar dacă n-am s-o port niciodată. Iar apoi m-am gândit: Știu, asta va fi rochia mea de mireasă!”. Cât despre felul în care s-a desfășurat ceremonia, cântăreața de religie budistă a dezvăluit: „A fost în spiritul tradiției americane în care am crescut, dar am adaptat-o puțin în așa fel încât să mi se potrivească”.

Conform presei elvețiene, la nunta vedetei au participat în jur de 120 de invitați, printre care s-au numărat Oprah Winfrey, Bryan Adams, Sade și DJ Bobo. Tina și soțul ei, care formează un cuplu de 27 de ani, au plecat zilele trecute în luna de miere, în Italia.

Nunta Tinei Turner

Foto: Hello!, www.thewinehousemag.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus