miercuri , 22 septembrie 2021

Tina Turner s-a căsătorit. Oprah Winfrey și David Bowie, invitați la nuntă

Tina1

Tina Turner și soțul ei, Erwin Bach au decis să se căsătorească, după o relație ce durează de mai bine de două decenii, iar printre cei invitați la nunta lor au fost realizatoarea TV Oprah Winfrey și artistul David Bowie. Evenimentul a avut loc duminică, la reședința din Elveția a cântăreței.

După o căsnicie nefericită, încheiată în anii ’70, Tina Turner a decis, la vârsta de 73 de ani, să spună din nou „da”. Artista și partenerul ei de viață, Erwin Bach și-au organizat nunta chiar la reședința lor de pe malul lacului Zurich, Chateau Algonquin, unde 120 de persoane i-au felicitat pentru căsătorie. Printre acestea s-au numărat și Oprah Winfrey, David Bowie, Sade și DJ Bobo, informează Daily Mail. Dacă doamnele au ales să poarte alb și bej la ceremonie și la petrecere, domnii au purtat costume închise la culoare, în timp ce Tina a îmbrăcat o rochie Giorgio Armani, realizată la comandă.

Tina Turner și Erwin Bach, în vârstă de 57 de ani, s-au cunoscut în 1985, iar de atunci formează un cuplu. Aceasta este cea de-a doua căsătorie pentru artistă, care a divorţat de primul ei soţ, Ike Turner, în 1978.

După turneul de adio pe care l-a susținut în 2008/2009, Tina Turner s-a retras din viața publică. Ea a învățat limba germană și s-a mutat în Elveția în 1995, pentru a locui alături de partenerul său de viață, iar anul acesta, în luna aprilie, a primit cetățenia elvețiană.

Tina&Erwin

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus