duminică , 24 septembrie 2023

Toamnă văratică, la București: Gala Folk You! Florian Pittiș, ediția a zecea

Folks

Pe 19 septembrie, în Piaţa George Enescu (în faţa Ateneului Român), de la ora 18:00, şi 19 septembrie, de la ora 19:00, se va scrie povestea celei de-a patra ediţii de Bucureşti a Festivalului Folk You! Florian Pittiş. Intrarea este liberă!

Începând din 2011, Festivalul Folk You! Florian Pittiș are buletin de Bucureşti. Festivalul s-a îmbrăcat în haine de gală, pentru prima oară pe strada Franceză, în Centrul Vechi, un loc cu tradiţie pentru un astfel de eveniment, chiar de Zilele Bucureştiului.

Încercarea de a realiza acest concept în Capitală a dat rod. Prima ediţie a Galei Folk You! s-a bucurat de un mare succes. Au urmat a doua şi a treia ediţie, care au adunat peste 40.000 de oameni.

Anul 2014 este aniversar pentru Folk You! La Vama Veche (31 iulie – 2 august) a avut loc cea de-a X-a ediţie. La Bucureşti, Gala Folk You! Florian Pittiș va sta sub semnul cifrei magice: ZECE. Aşadar, pe 18 şi 19 septembrie va fi Gala celei de-a zecea ediţii Folk You!

„La început de toamnă, în cadrul Zilelelor Bucureştiului, iată a patra izbândă de Gală Folk You!, cu speranţa că focul trăirilor verii, a stărilor de tandreţe dinnoi, a neliniştilor şi liniştii din fiecare, va merge spre sărbători cu multă curăţenie şi bun simţ. Suntem o corabie de prieteni care încearcă să ducă izbânda bunului simţ spre speranţa iubirii”, spun organizatorii.

Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă şi ArCuB vă oferă două zile de muzică şi poezie, de excelenţă a sentimentelor sublime, întreţinute de artişti extraordinari. Mişcarea de Rezistenţă este, de fapt, o contraofensivă a faptelor împotriva vorbelor goale. Sau, şi mai exact, a valorii împotriva nonvalorii. Gala FOLK YOU! FLORIAN PITTIŞ, ca şi întreg festivalul, cu toate cele zece ediţii, este o asemenea faptă. Este o afirmaţie, nu o negaţie!

Implică-te! Folk You! este şi al tău

Festivalul Folk You! Florian Pittiş este un fenomen devenit portdrapel al Mişcării de Rezistenţă prin cultură. Susţineţi fenomenul FOLK YOU! donând 2 euro prin SMS la 8839, în perioada 12-30 septembrie 2014. Vă mulţumim. Numărul este valabil în reţelele Cosmote România, Orange România şi Vodafone România. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Cosmote şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA

  Programul Gala celei de-a zecea ediţii Folk You!

Vineri  19 septembrie, ora 18:0

  Claudiu Iulian Palalae

(câştigătorul Trofeului Folk You! Florian Pittiș)

     Alexandru Andrieş

        Antract

Emeric Set

Minculescu & Nuțu Olteanu Supergrup

Taxi

Vama

Sâmbătă 20 septembrie, ora 19:00

Dinu Olărașu

Alina Manole Band

Ducu Bertzi & Mihai Neniță

Florin Chilian

Byron

Nicu Alifantis & Zan

Pasărea Rock

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *