joi , 7 decembrie 2023

Tom Cruise, despre divorțul de Katie Holmes: „Mi-a oferit ocazia de a mă gândi la viaţa mea foarte serios”

Katie-Holmes-Tom-Cruise-Divorce-900-600

Tom Cruise a decis să vorbească pentru prima oară despre despărțirea de Katie Holmes, la un an de când cei doi s-au separat. Starul american a declarat că nu se aștepta ca mama copilului său să intenteze divorțul, acum un an și că această experiență l-a provocat să se gândească la viața sa la modul profund.

„Nu mă aşteptam la asta. Viaţa este o continuă provocare. Ajungi la 50 de ani şi te gândeşti că ai totul sub control, că totul este aşa cum trebuie să fie şi, deodată, te loveşte. Asta înseamnă viaţa”, a declarat actorul pentru revista germană Bunte. Katie Holmes a intentat divorțul de Tom Cruise în iunie 2013, cu doar câteva zile înainte ca starul să împlinească vârsta de 50 de ani. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Suri. „Viaţa este o tragi-comedie. Ai nevoie de o doză de umor. Acea întâmplare mi-a oferit ocazia de a mă gândi la viaţa mea foarte serios”, a mai spus Cruise.

La două săptămâni de la vestea divorțului, cei doi foști parteneri de viață au încheiat un acord financiar, tocmai în momentul în care speculațiile privind împărțirea averii lor erau în toi. Actrița primește în prezent o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an și a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri. Tom Cruise beneficiază însă de un drept de vizită substanţial.

Tom și Kate s-au căsătorit în 2006, în Italia.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *