miercuri , 29 noiembrie 2023

Toto Cutugno concertează la Bucureşti anul viitor

TC

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști italieni ai tuturor timpurilor revine în Capitală, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti! L’italiano vero Toto Cutugno va concerta la Sala Palatului, pe 27 Februarie 2015, în cadrul unui concert organizat de Project Events. Numai în zilele de 21, 22 şi 23 Noiembrie 2014 – de Black Friday, fanii vor putea cumpăra bilete la Toto Cutugno & Orchestra Simfonică Bucureşti mai ieftine cu 25%, în exclusivitate, din reţeaua BILETOO.ro.

Timp de două ore, fanii celebrului artist se vor putea bucura de hiturile care l-au consacrat: „L’Italiano“, „Serenata“, „Insieme: 1992”, „Figli”. Cutugno promite un concert unic, alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, ce va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberanță, energie şi bucurie.

Artistul italian a cântat pentru prima oară în România în 1993, la festivalul Cerbul de Aur. De atunci şi până în prezent, a revenit pentru mai multe concerte, foarte apreciate de publicul român, sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune. „Sunt foarte legat emoţional de această ţară, pentru că am cunoscut mulţi români cu care am lucrat şi am colaborat foarte bine. În România mă simt ca acasă” declară artistul.

Toto Cutugno are un repertoriu de peste 400 de piese şi peste 150 de milioane de discuri vândute la nivel mondial. Este singurul cantautor care a câştigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo şi singurul cântăreţ italian care a câştigat concursul Eurovision, în 1990. Celebrul său hit „L’italiano“ a fost cel mai bine vândut disc italian în perioada 1981-1986. Melodia „L’italiano”, înregistrată în 1983, este cântată de peste 160 de interpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Orchestra Simfonică Bucureşti abordează o paletă extrem de largă de genuri muzicale, de la muzica clasică până la operă. În trecut, grupul a colaborat cu artişti români celebri, precum soprana Angela Gheorghiu, Marcel Pavel, Ovidiu Lipan Ţăndărică sau Aurelian Temișan.

Preţurile biletelor pentru concertul din 27 Februarie 2015 sunt următoarele:

 – 500 lei (categoria VIP)

 – 400 lei (categoria 1)

 – 300 lei (categoria 2)

 – 200 lei (categoria 3)

 – 100 lei (categoria 4)

REDUCERE! Numai în zilele de 21, 22 şi 23 Noiembrie 2014 – de Black Friday, fanii vor putea cumpăra bilete la TOTO CUTUGNO & Orchestra Simfonică Bucureşti mai ieftine cu 25%, în exclusivitate din reţeaua BILETOO.ro!

Biletele pentru concertul din 27 Februarie 2015 se găsesc din data de 21 noiembrie 2014 în reţeaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Librarium şi Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi magazinul BiletFan – staţia de metrou Unirii 1.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *