vineri , 18 iunie 2021

Tragedie pentru Pierce Brosnan: fiica starului a murit de cancer

PB

Actorul Pierce Brosnan trăiește un eveniment tragic: fiica sa, Charlotte Brosnan, a murit la vârsta de 41 de ani din cauza unui cancer ovarian, la fel ca și mama sa, Cassandra, decedată în 1991 din cauza aceleiași boli.

„Charlotte a luptat împotriva cancerului cu graţie şi umanitate, cu curaj şi demnitate. Inimile noastre sunt îndurerate din cauza pierderii fetei noastre dragi. Ne rugăm pentru ea şi pentru ca leacul împotriva acestei boli mizerabile să fie găsit cât mai curând. Mulţumim tuturor pentru sincerele condoleanţe”, a spus Pierce Brosnan, într-o declaraţie de presă.

Actorul a mai dezvăluit că Charlotte, care se lupta cu boala de trei ani, a murit vineri după-amiază, alături de ea aflându-se soţul ei, Alex Smith, cei doi copii, Isabella, de 14 ani, şi Lucas, de 8 ani, şi fraţii ei, Christopher şi Sean.

Mama lui Charlotte, Cassandra Harris, a murit în 1991, la vârsta de 43 de ani, tot din cauza unui cancer ovarian. Aceeaşi boală a ucis-o şi pe bunica maternă a fiicei actorului. Cassandra Harris a fost prima soţie a lui Pierce Brosnan, cu care acesta a fost căsătorit din 1980 până la decesul ei.

Foto: www.nydailynews.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus