miercuri , 22 septembrie 2021

Trenduri în hairstyling pentru 2017: fii tu, fii liberă, fii diferită

wella

Acum câteva zile am fost invitată la Gala Wella, cel mai important eveniment de hairstyling din România, și am asistat la un spectacol extraordinar, în care au strălucit pe scenă cele mai noi tendințe de tunsoare şi culoare pentru anul 2017, acompaniate de muzică, dans și creații vestimentare ce au pus în valoare măiestria celor mai buni hairstiliști, recunoscuţi pe plan naţional şi premiaţi la nivel internaţional. Ei propun noi și inedite modalități de aranjare a părului, iar cuvântul de ordine este „personalitateׅ”. Găsește deci curajul să-ți afirmi individualitatea, să adopți un look nou, îndrăzneț, care să te scoată din mulțime și să meargă dincolode ceea ce toți numim frumusețe standard.

wella 2

Trendul sezonului primăvara/vara 2017, Ultra Contouring, pune accentul pe crearea de iluzii optice şi forme expresive în acord cu trăsăturile feţei. Lumina este utilizată pentru a obţine volume, întunericul pentru a îngusta, iar suprapunerile pentru profunzime. Aceste tehnici creează prezențe foarte puternice şi autentice. Pleacă din real către ultrareal şi suprareal.

wella 3

Perfecţiunea coafurii este dată deoparte şi, în schimb, tot ceea ce pare normal, onest, simplu şi confortabil este adus în prim-plan. Este celebrată senzualitatea imperfecţiunii.

wella 4

În tunsoare, accentul cade pe liniile simple, blânde, soft. Astfel se creează suportul pentru colorare. Culorile delicate sunt însufleţite de nuanţe mai intense, dar inspirate tot de natură.

Cam atât, las mai bine fotografiile să spună mai multe decât m-aș pricepe eu să explic în cuvinte.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus