luni , 19 aprilie 2021

„Trepte spre cunoaştere”: expoziție Andreea Țucan, la Galeria Elite Prof Art

Expo1

Galeria de Artă Elite Prof Art vă invită, între 17 și 19 octombrie, la expoziția „Trepte spre cunoaştere”, semnată Andreea Țucan.

„Expoziţia de faţă, pe care Galeria de Artă Elite Prof Art o deschide în aceste zile printr-un vernisaj, se înscrie cu succes în cadrul proiectului nostru de promovare a tinerilor artişti. Prin demersurile şi acţiunile pe care le întreprindem în cadrul fiecărei expoziţii, încercam să aducem în atenţia specialiştilor, colecţionarilor, dar şi a publicului larg, a operelor unor artişti consacraţi atât prin experienţa şi vârstă, mulţi trecuţi în eternitate, dar şi a tinerei generaţii de artişti pe care şcolile romaneşti de artă ni-i aduce în atenţie în fiecare an”, spun organizatorii evenimentului.

Tânăra artistă Andreea Țucan, studentă în anul III la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, propune o expoziţie care impresionează atât prin tenacitate şi energie, cât şi prin tematica abordată. Lucrările prezentate au darul de a încânta privirea și de a pune pe gânduri privitorul, prin temele lor şi prin conexiunile pe care fiecare lucrare le face cu frământările umane.

„Arta deschide și expune o lume, este un fel de confesiune a sufletului. În cadrul prezentului proiect vreau să reflect calea spre sine prin surprinderea unor stări, trăiri, căutări, frământări și răspunsuri din acest lung drum al cunoașterii și al spiritualizării. Spiritualitatea este o cale individuală și generează răspunsuri proprii, deoarece conduce de fapt spre sine”, explică Andreea Țucan.

Deschisă doar între 17 și 19 octombrie, expoziţia este de fapt o concentrare de artă pe care fiecare este invitat să o admire, tânăra artistă meritând o atenţie deosebită.

Galeria de Artă Elite Prof Art se află în cartierul Cotroceni, pe strada Dr. Nanu Muscel, la numărul 13.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus