marți , 11 mai 2021

Truc simplu pentru un ten minunat

Facial Brush Body Shop

O dată pe săptămână, când faceți o baie mai lungă și pielea e moale și mai ușor de exfoliat, ungeți-o cu ulei de cocos (sau de măsline, sau de care aveți la îndemână, dar mai ales de cocos) și folosiți peria din imagine (sau una asemănătoare). Faceți mișcări circulare pe întreaga față, fără să apăsați prea tare, de la bărbie înspre frunte, preț de un minut sau două. Pielea rămâne apoi proaspătă, fragedă și întinerită, la propriu, pentru că veți scăpa de toate celulele moarte și veți face loc altelor noi. În același timp, uleiul de cocos va hidrata tenul fără să-l încarce.

Periuța de mai jos este special concepută pentru epiderma tenului, are peri moi și e o plăcere s-o folosești. În plus, costă doar 23 de lei și e o investiție pe termen lung, pentru că substituie foarte bine gomajele din magazine. Acestea nu doar că sunt pline de substanțe chimice neprietenoase, ci trebuie să și plătiți pentru ele de fiecare dată când aveți nevoie de unul nou.

O găsiți la The Body Shop, care nu a achitat nici o sumă de bani și nu a trimis nici un cadou pentru acest text ce poate trece cu ușurință drept advertorial.

P.S. Desigur, când nu aveți dispoziție să folosiți periuța, puteți alege un gomaj făcut un casă din miere cu mălai fin. 

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus