duminică , 16 mai 2021

Trupa F.O.X va cânta în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

FOX

Trupa F.O.X a fost desemnată oficial de managementul Depeche Mode pentru a cânta în deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher îl vor susţine primăvara aceasta la Bucureşti. Concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arenă Naţională, fiind organizat de Emagic.

Deşi a fost înfiinţată chiar la începutul acestui an, F.O.X a reuşit într-un timp foarte scurt să impresioneze managementul Depeche Mode, care a desemnat-o drept oppening act pentru câteva dintre show-urile incluse în noul turneu Delta Machine. Astfel că tânăra trupă, de origine britanică, va fi prezentă alături de membrii Depeche Mode în ţări precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Franţa şi, bineînţeles, România. Cu un sound electro foarte fresh, F.O.X s-a afirmat deja pe scenă muzicală din Marea Britanie, fiind o prezenţă tot mai des întâlnită în cluburile de profil. Cei care vor să se familiarizeze cu sound-ul trupei  înainte de evenimentul de la Bucureşti, pot asculta mai multe piese semnate F.O.X pe canalul oficial de Soundcloud.

Perioada de asteptatare a fanilor Depeche Mode se va apropia în curând de final, rămânând mai puţin de o lună până la concertul trupei de pe Arenă Naţională. Biletele ce oferă acces pe gazon au fost epuizate în urmă cu aproximativ trei luni, următoarea categorie declarată sold-out fiind cea a biletelor de 435 de lei. Ultimele locuri rămase disponibile sunt situate în câteva sectoare din tribunele şi peluza Arenei Naţionale, la preţuri ce variază între 145 şi 320 de lei, şi pot fi achiziţionate online, de pe www.Myticket.ro, precum şi din reţeaua magazinelor afiliate.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus