miercuri , 22 septembrie 2021

Trupa Scorpions revine la Bucureşti

Afis S

Veste bună pentru fanii Scorpions! Cea mai renumită şi consacrata trupă hard rock/heavy metal din Germania – Scorpions a început în septembrie 2013 un nou turneu: „Rock’n Roll Forever”, turneu ce include pe harta să şi România. Pe data de 14 decembrie 2013, după Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda şi alte ţări, „Rock’n Roll Forever” ajunge la Bucureşti, unde sub cupolă uriaşă a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor încinge atmosfera, aşa cum doar ei ştiu să o facă.

Succesul înregistrat cu albumul „Stang in the Tail” a convins o lume întreagă ca trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaţionale. Dragostea şi admiraţia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei să plece într-un nou turneu – „Rock’n Roll Forever”, în care să îşi încânte fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar şi cu hiturile cu care au cucerit toate generaţiile.

Trupa, înființată la Hanovra

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupa a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni ce provin din ţări diferite. Celebra în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You”, trupa Scorpions s-a afirmat că fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei. Balada „The Wind of Change / Vântul schimbării”, lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Asocierea trupei The Scorpions cu prăbuşirea Zidului Berlinului a fost consacrată în 1999. Astfel, cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a 10-a aniversare a căderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa „The Wind of Change” acompaniaţi de o orchestră compusă din 160 de violonişti. De-a lungul carierei sale, formaţia a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

–    SUPER VIP: 400 lei  – bilet cu loc la tribuna centrală

–    VIP: 325 lei  – bilet cu loc la tribuna laterală

–    GOLDEN CIRCLE: 250 lei

–    NORMAL CIRCLE: 150 lei

Biletele vor putea fi cumpărate începând de mâine, 1 octombrie, ora 00:00, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar şi din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s). Începând din 7 octombrie biletele vor fi disponibile în toate magazinele aflate în reţeaua BILETOO.

Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Pavilionul Central din Romexpo şi este un eveniment organizat de Project Events.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus