joi , 7 decembrie 2023

Trupa Taxi cântă la Arenele Romane

Taxi@Arenele

Una dintre cele mai iubite trupe din România, Taxi susţine un concert extraordinar în data de 6 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti. Primele bilete au fost distribuite ieri, odată cu punerea lor în vânzare prin reţeaua Eventim.

În amfiteatrul din Parcul „Carol” vor răsuna piese binecunoscute, de la „esenţialele” „Mi-e dor şi doare”, „Jumătatea mea”, „Ea încă mă iubeşte”, la foarte iubitele melodii din cadrul „Trilogiei celor două cuvinte” sau piese foarte noi, cum ar fi „No Smoking”.

Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Cantemir Neacşu, Darius Neagu şi Kerezsi Csongor se intanesc cu publicul de toate vârstele, în cel mai important concert Taxi al acestui an. Este pentru prima dată când Taxi susţine un concert de anvergură într-un amfiteatru în aer liber, aşa că atmosfer va fi specială, diferită de concertele în spaţiu închis.

Taxi înseamnă deopotrivă veselie, spontaneitate, bucuria de a trăi, dar şi umor, romantism, accente lirice, ironice şi, mai ales, autoironice. Piesele cu mesaj, versurile inteligente şi charisma solistului Dan Teodorescu au propulsat trupa în rândul celor mai iubite, fiind susţinută de categorii largi de public de toate vârstele şi din toate mediile sociale.

Concertul de la Arenele Romane va fi o întâlnire memorabilă pentru toţi admiratorii trupei, care este pusă într-un context inedit. Biletele sunt disponibile prin Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Carturesti, Call Center 1951 şi online pe www.eventim.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *