miercuri , 18 mai 2022

Tudor Chirilă a semnat cu ProTV. Artistul, la „Vocea României”

Tudor1

Show-ul de talente „Vocea României” se pregătește să revină, pentru a patra oară, la ProTV, cu o nouă vedetă în echipa de „antrenori”: Tudor Chirilă.

Loredana, Marius Moga şi Smiley vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci, împreuna cu Tudor Chirilă, care se va alătura echipei de „antrenori” ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei, informează un comunicat ProTV. Pavel Bartoş va fi gazda show-ului şi în sezonul al patrulea difuzat în această toamnă.

Tudor Chirilă este cunoscut publicului român drept un artist polivalent – actor, solist vocal şi compozitor. Vocalist al formaţiilor „Vama Veche” şi, ulterior, „Vama”, Tudor are o carieră de peste 18 ani în muzică, timp în care a compus peste 80 de cântece. Artistul întregeşte echipa „Vocii Romȃniei” prin dinamismul şi efervescenţa sa. Tudor este o personalitate complexă, creatoare de poveşti: muzicale, teatrale, cinematografice şi literare.

„De-a lungul timpului, am refuzat multe oferte în televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuşeam deloc să mă imaginez în postura de TV host. Actor și cântăreț e câteodată chiar prea mult. Cu atât mai legitimă devine întrebarea: De ce Vocea României? Pentru că îmi place ideea că aş putea să împărtășesc câte ceva din experiența mea unor oameni care vor să reușească în muzică. În viața mea am învățat multe și pe gratis de la oameni generoși. În al doilea rând, sper că prezența mea în acest show va aduce mai mult în atenţia publicului muzica pop-rock, care în momentul de față nu beneficiază de expunerea pe care o merită. Mi-aş dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock, să se exprime rock sau pop-rock. Cred că în muzica rock există multă energie și libertate și cred că Vocea și concurenții din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Când spun rock, mă gândesc la o plajă mai largă de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrică, la fel. Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy”, declară Tudor Chirilă.

„Toamna trecută l-am invitat pe Tudor să cântăm împreună la Sala Palatului şi la repetiţii mi-a urat să caştig Vocea Romaniei. Anul ăsta, va avea el şansa să fie caştigătorul celui mai tare talent show muzical. Cred că aveam nevoie de talentul şi profesionalismul lui şi îi urez bun venit în echipă. Dar anul ăsta eu câştig!.. Vorba lui!”, a declarat Loredana.

Şi Smiley îi urează bun venit lui Tudor în echipă: „În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-şi va construi o echipă foarte puternică şi va aduce un mare plus competiţiei.”

„Eu îl ştiu de La Radio, credeam că are doar 18 ani, i se mai spune Zmeul, pentru că nu-i uşor să mergi Pe sârmă atâţia ani prin industria asta, de aceea îl înţeleg când zice câteodată Nu am chef azi! Mă bucur că am rămas alături de Smiley şi Loredana, pe care îi respect, şi că am ocazia să lucrez cu un om talentat pe atât de multe planuri cum e Tudor Chirilă! Tudor, bine ai venit în gaşca noastră! La noi, Vocea e în continuare factorul decisiv”, completează Marius Moga.

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus