duminică , 19 noiembrie 2017

Uleiul din seminţe de măceșe, ingredient minune pentru o piele de superstar

DogRose

Este surprinzător cum, în zilele noastre, preferăm să folosim tot felul de cosmetice sintetice, când avem la dispoziţie atâtea resurse naturale, absolut uimitoare. Unul dintre ele este uleiul din sâmburi de măceşe. Poate aţi auzit de miracolele acestui ulei folosit de multe vedete de la Hollywood.

Dacă eşti mulțumită de efectele uleiului de cocos, ei bine, acest ulei va fi noua ta încântare. Este plin de vitamine, antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali – cunoscuţi corectori ai petelor, este un excelent hidratant şi, de asemenea, are efecte minunate contra îmbătrânirii pielii.

Aplică trei-patru picături de ulei pe tenul umed şi pe gât. Nu trebuie să-l înlături de pe față, ci lasă-l să acţioneze peste noapte. Poate fi folosit, de asemenea, pentru mâini şi corp, iar minunile de frumuseţe pe care le produce te vor face dependent de el. Eu folosesc întotdeauna varianta presată la rece, întrucât în această formulă nutrienţii principali nu sunt distruşi.

De ce ulei din seminţe de măceşe?

  • Pentru că este cel mai puternic ulei cu efect anti-aging.
  • Este bogat în vitamina C, acizi graşi esenţiali, Omega 3+6.  Plin de Vitamina C şi licopen, uleiul din seminţe de măceşe este cea mai sigură soluţie de „reparare” a tenului, readuce elasticitatea și protejează împotriva efectelor negative ale radiaţiilor UV şi poluării, factori determinant de apariţie premature a ridurilor.
  • Conţine retinol (vitamin A), care este un ingredient cunoscut în albirea tenului şi care reduce ridurile.
  • Şi mai mult, este un tratament natural de nădejde împotriva acneei şi eczemelor.

Uleiul din sâmburi de măceşe este un ulei „uscat”, care intră adânc în piele, regenerează celulele şi stimulează producerea de colagen şi elastina naturală. Este absorbit uşor de piele, iar recomandarea mea este să fie folosit complementar cremelor şi loţiunilor hidratante – în cazul în care aveţi ten uscat sau mixt.

Uleiul din sâmburi de măceşe este potrivit tuturor tipurilor de ten, indiferent de vârstă, inclusive tenurilor hipersensibile, cuperotice sau cu acnee.

Unde o puteți găsi pe Lili Psarudakis

Lili Psarudakis este cosmetolog și estetician cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, fiind speciaizată atât în terapii faciale, cât și corporale. A absolvit școala de beauty Ergastiri din Salonik, unde a și deținut propriul său salon de frumusețe, Lili Cosmetic Institute. De asemenea, a urmat numeroase seminarii de specializare, susținute de mari companii din domeniul frumuseții, cum ar fi Bruno Vassari, Estée Lauder, La Prairie, Shiseido și Sothys. În prezent, activează la un salon bucureștean, iar dacă doriți să o contactați, o puteți face la numărul de telefon 0728.424.081, la adresa de email lilianapsa07@gmail.com sau pe Facebook.

Semnat de

2 comentarii

  1. De unde as putea cumpara ulei de macese pt. Ten ?
    O adresa de mail va rog . Multumesc.

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus