vineri , 18 iunie 2021

Ultima promoţie la concertul lui Joe Cocker

JC

Doar joi şi vineri (4, 5 iulie 2013) fanii lui Joe Cocker pot profita de ultima reducere la concertul pe care artistul îl va susţine la Bucureşti în luna august! În zilele de 4 şi 5 iulie, toţi cei care cumpără un bilet pentru concert, plătesc mai puţin cu 25%.

Oricine cumpăra în zilele de 4 sau 5 iulie 2013 un bilet la Concertul lui Joe Cocker ce va avea loc pe 4 august la Sala Palatului, va beneficia de o reducere de 25%! Reducerea este valabilă pentru toate categoriile de bilete. Aceasta promoţie este valabilă doar joi şi vineri şi este disponibilă la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la librăria Mihai Eminescu, la magazinul BiletFan de la Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro sau www.BLT.ro. În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

  Preţurile biletelor pentru concertul JOE COCKER sunt următoarele:

–   750 lei – categoria VIP (preţ întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plăteşte doar 565 lei

–   400 lei – categoria I (preţ întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plăteşte doar 300 lei

–   300 lei – categoria II (preţ întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plăteşte doar 225 lei

–   200 lei – categoria III (preţ întreg) –> cu reducerea de 25%, cumpărătorul plăteşte doar 150 lei

–   135 lei – categoria IV – SOLD OUT

Fanii lui Joe Cocker îl pot vedea pe artist live în această vară, pe 4 august, la Sala Palatului din Bucureşti (locaţia anunţată iniţial: Romexpo). Vizita cântăreţului face parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”.

afis

După mai mult de patru decenii de muzică, Joe Cocker este unul dintre cei mai de succes şi mai populari artişti. Este o adevărată legendă a muzicii, ce a reuşit să transforme simple melodii în hituri, ca exemplu stând piesa „You Can Leave Your Hat On”, care este în prezent cea mai cunoscută melodie de striptease.

Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013 la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus