miercuri , 22 septembrie 2021

Ultimele bilete la Joe Cocker cu reducere de până la 50%

Joe-Cocker

Sfârşitul lunii lui Cuptor „topeşte” preţurile biletelor la cel mai hot concert al verii. De marţi până joi (23-25 iulie 2013), biletele la concertul pe care Joe Cocker îl va susţine în august, la Sala Palatului, sunt mai ieftine cu până la 50%.

Oricine cumpără în zilele de 23, 24 sau 25 iulie 2013 un bilet la categoria 300 sau 750 lei la concertul lui Joe Cocker, ce va avea loc pe 4 august la Sala Palatului, va beneficia de o reducere de până la 50%. Reducerea este valabilă doar pentru categoriile de preţ 300 lei şi 750 lei. Această promoţie este valabilă doar de marţi, 23 iulie până joi, 25 iulie şi este disponibilă la Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier.

Preţurile biletelor pentru concertul JOE COCKER sunt următoarele:

–  750 lei – categoria VIP (preţ întreg) –> cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte doar 500 lei

–  400 lei – categoria I (preţ întreg)

–  300 lei – categoria II (preţ întreg) –> cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte doar 150 lei

–  200 lei – categoria III (preţ întreg)

–  135 lei – categoria IV – SOLD OUT

Fanii lui Joe Cocker îl pot vedea pe artist live în această vară, pe 4 august, la Sala Palatului din Bucureşti (locaţia anunţată iniţial: Romexpo). Vizita cântăreţului face parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”. Pe lângă piese de pe noul album, fanii vor mai putea asculta şi: You Can Leave Your Hat On, Unchain My Heart, N’oubliez Jamais, Ain’t No Sunshine sau Up Where We Belong.

Concertul „JOE COCKER” va avea loc pe 4 August 2013, la Sala Palatului din Bucureşti, şi este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu Marshall Arts.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus