vineri , 8 decembrie 2023

Un altfel de tribut pentru Laura Stoica

Laura

Sâmbătă, 9 martie, se împlinesc șapte ani de când ne-a părăsit Laura Stoica. Cei care prețuiesc memoria artistei și păstrează încă vie în suflete muzica ei organizează, în această zi, un flashmob cu totul special.

Inițiatoarea proiectului este dansatoarea Judith State, care lansează invitația la flashmob tuturor celor care au iubit-o pe artistă. „Ce omagiu ar fi mai potrivit pentru un om care a trăit prin şi pentru muzică, decât însăşi muzica sa, cantată într-un glas de sute de persoane..? Am ales o piesă de referinţă din repertoriul Laurei, Un actor grăbit – o piesă cunoscută şi iubita de toată lumea, al cărei refren îl vom cânta cu toţii la unison. Vor fi alături de noi şi artişti cunoscuţi – cântăreţi, actori şi dansatori – care au primit cu bucurie şi emoţie invitaţia mea”, declară Judith State.

Dansatoarea subliniază că nici unul dintre cei care-și doresc să participe la acest moment nu ar trebui să-și facă griji în privința talentului muzical, sau mai bine spus, a lipsei lui. „Vă rog să nu vă lăsaţi intimidaţi de perspectiva de a cânta, ideea nu este aceea de a crea un moment perfect din punct de vedere muzical – aşa cum nici la un flashmob cu dans participanţii nu sunt dansatori profesionişti – ci de a fi împreună, de a simţi la fel şi de a transmite celor din jur energia şi emoţia noastră”, adaugă Judith.
Se va face o singură repetiţie, în preziua evenimentului (8 martie), în a doua jumătate a zilei, însă detaliile concrete (locul şi ora exactă) vor fi anunțate mai târziu. Sâmbătă, pe 9 martie, evenimentul va avea loc în jurul orelor 14-15. Unde se întâmplă efectiv acţiunea, va afla toată lumea chiar sâmbătă, la întâlnirea dinaintea momentului.

Toate detaliile le puteţi primi accesând şi alegând opţiunea „going” a paginii de eveniment de pe Facebook „Flashmob Tribut Laura Stoica” şi/sau a paginii „FlashMob România”. Puteţi, de asemenea, să trimiteţi un mail la adresa lui Judith State  – judith.state@gmail.com, sau să o contactați la 0723. 701. 555.

„Îmi doresc ca pe 9 martie să ne adunăm atât de mulţi, şi să cântăm atât de frumos, încât de acolo de unde e ea, să ne audă..”, încheie Judith State.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *